x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce spune Fifor despre creşterea salariului minim: Orban aruncă praf în ochi alegătorilor înainte de ziua votului

Ce spune Fifor despre creşterea salariului minim: Orban aruncă praf în ochi alegătorilor înainte de ziua votului

19 Noi 2019   •   15:24
Ce spune Fifor despre creşterea salariului minim: Orban aruncă praf în ochi alegătorilor înainte de ziua votului

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, marţi, că premierul Ludovic Orban "aruncă praf în ochii alegătorilor", înainte de votul din turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, anunţând că ar putea creşte salariul minim.

"Orban aruncă praf în ochi alegătorilor înainte de ziua votului. Ne zice că ar putea creşte salariul minim...'Dacă şi cu Parcă se plimbau c-o barcă...' Hai să fim serioşi! Domnule Sică, aveţi pâinea şi cuţitul în mână! Dacă într-adevăr voiaţi să creşteţi salariul minim, până acum proiectul de hotărâre de guvern ar fi trebuit să fie în dezbatere publică. Terminaţi cu manipularea asta ieftină, că nu mai sunteţi în Opoziţie. Acum ori livraţi, ori vă abţineţi! Cum să vă creadă lumea când aţi scris cu mânuţa voastră în programul vostru de guvernare că majorările din ultimii ani la salariul minim au fost exagerate?!", a scris Fifor, pe Facebook.

Salariul minim pe economie ar putea creşte cu 7,2%, a afirmat, marţi, premierul Ludovic Orban, într-o postare pe pagina de Facebook a Guvernului.

El a precizat că, în cursul acestei săptămâni, vor fi definitivate propunerile pentru formula de calcul al salariului minim.

"În cursul acestei săptămâni, definitivăm propunerile pentru formula de calcul a salariului minim. Dacă stabilim că formula de calcul pentru salariul minim va fi determinată de rata inflaţiei, indicele de creştere a preţurilor de consum şi indicele de creştere a productivităţii, salariul minim pe economie ar putea creşte cu 7,2%", a explicat şeful Guvernului. AGERPRES

×
Subiecte în articol: mihai fifor