x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce spune Florin Cîțu despre pensiile și salariile românilor: „Nu lăsăm pe nimeni în urmă”

Ce spune Florin Cîțu despre pensiile și salariile românilor: „Nu lăsăm pe nimeni în urmă”

20 Mar 2020   •   15:55
Ce spune Florin Cîțu despre pensiile și salariile românilor: „Nu lăsăm pe nimeni în urmă”
Sursa foto: Lucian Alecu

Florin Cîţu susţine că Executivul a prevăzut linii de creditare pentru toate companiile din România.

„Avem scheme de ajutor pentru toți angajații din România și avem linii de creditare pentru toate companiile din România. Pentru cei din sectorul public, plătim toate salariile la timp pentru toți angajații. Pentru pensionari, toate pensiile vor fi plătite la timp. Nu lăsăm pe nimeni în urmă, nu ne oprim aici. Venim cu mai multe măsuri care să îi ajute pe români”, a spus Florin Cîțu, într-un mesaj postat pe Facebook.
 

Anunțul lui Cîțu vine după ce moneda națională a rămas, vineri, la o valoare apropiată maximului istoric, în raport cu moneda euro, fiind cotat de către Banca Naţională la 4,8444 lei, după ce pe interbancar a trecut din nou de maximul istoric, atins marţi, 17 martie, de 4,8448 lei/euro.

Leul a continuat să piardă teren în raport cu francul elveţian, pentru a treia zi consecutiv, cursul urcând vineri la 4,5964 lei de la 4,5934 lei, joi. Marţi, francul elveţian a fost cotat la 4,5885 lei, potrivit datelor BNR.

În raport cu dolarul american, moneda locală s-a depreciat din nou, de la 4,4864 lei/dolar, cât a indicat joi BNR, la 4,5140 lei/dolar, vineri. Dolarul s-a apreciat puternic în raport cu majoritatea monedelor din lume în ultima perioadă, moneda americană fiind considerată o investiţie sigură.

www.antena3.ro

×
Subiecte în articol: florin citu