x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce spune Ion Tiriac despre scandalul Volkswagen

Ce spune Ion Tiriac despre scandalul Volkswagen

04 Oct 2015   •   22:27
Ce spune Ion Tiriac despre scandalul Volkswagen
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Lipsa unor norme de mediu unice, care să fie respectate în toată lumea, a declanşat scandalul Dieselgate, este de părere omul de afaceri Ion Ţiriac. El crede că normele de poluare n-ar trebui să difere în funcţie de ţară, aşa cum se întâmplă în Statele Unite, de unde a şi apărut prima reclamaţie la adresa giganului Volkswagen.

„Este această globalizare în măsura să controleze absolut tot, sau noi avem un continent aici, Statele Unite au o mare parte a continentului american, continetul sud-american e altă treabă, africanul nu mai vorbesc și atunci vorbim de poluare”, de declarat Ion Țiriac, potrivit digi24.ro.

”Americanii cu poluarea nu au o problemă foarte mare. Dacă vă aduceți aminte, parcă domnul Bush s-a retras de la Kyoto, deci treaba cu poluarea în America nu e o problemă vitală. Sperăm că nu au luat ei o firmă europeană pentru că nu le place limba germană, franceză sau turcă. Dacă e o realitate acolo, bineînțeles că probabil acest cel mai mare producător din lume o să-și plătească dările și merge mai departe”, a mai adăugat omul de afaceri. 

×