x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulația navelor maritime la bara Sulina a fost suspendată din cauza vremii

Circulația navelor maritime la bara Sulina a fost suspendată din cauza vremii

17 Ian 2016   •   12:41
Circulația navelor maritime la bara Sulina a fost suspendată din cauza vremii

Circulaţia navelor maritime la bara Sulina a fost suspendată, din cauza condiţiilor hidrometeorologice de pe Marea Neagră, viscolul creând dificultăţi în traficul naval de pe braţul Chilia al Dunării.

Potrivit deciziei luate de Administraţia Fluvială a Dunării de Jos din Galaţi, până la îmbunătăţirea condiţiilor hidrometeorologice, nicio navă care tranzitează canalul Sulina sau care se află pe Marea Neagră nu-şi mai poate continua drumul, vasele fiind ancorate în momentul de faţă în locuri de siguranţă.

Circulaţia navelor de călători între municipiul Tulcea şi localităţile din Delta Dunării s-a desfăşurat duminică potrivit graficului, cursa dintre Tulcea şi Periprava, localitate situată la extremitatea fluvială a Deltei româneşti, efectuându-se în condiţii deosebite.

''La Ismail (localitate aflată pe malul ucrainean al Dunării - n.r.), trei barje au fost răspândite pe Dunăre cel mai probabil din cauza vântului puternic, iar nava noastră a reuşit să se strecoare printre ele fără probleme'', a declarat pentru AGERPRES directorul societăţii Navrom Delta SA, Nicolae Chichi.

Judeţul Tulcea este sub cod portocaliu de ninsori şi viscol începând de sâmbătă noaptea până la sfârşitul zilei de duminică.


Sursa: AGERPRES 

×