x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic rutier şi feroviat BLOCAT, după ce un tren a lovit o autoutilitară, apoi a deraiat, în judeţul Harghita

Trafic rutier şi feroviat BLOCAT, după ce un tren a lovit o autoutilitară, apoi a deraiat, în judeţul Harghita

04 Dec 2013   •   09:11
Trafic rutier şi feroviat BLOCAT, după ce un tren a lovit o autoutilitară, apoi a deraiat, în judeţul Harghita

Un autovehicul s-a ciocnit cu un tren miercuri dimineață la ieșirea din localitatea Praid, accident în urma căruia șoferul a fost rănit, iar circulația auto și cea feroviară sunt blocate.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că șoferul unui autovehicul a forțat trecerea la nivel cu calea ferată de pe DN 13 A, la ieșire din Praid, la limita cu județul Mureș, moment în care s-a produs coliziunea cu un tren regio de persoane. În urma accidentului șoferul a fost rănit, pentru scoaterea sa intervenind un echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Harghita. Purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciubotariu, a declarat că bărbatul a fost scos din vehicul și a fost preluat de un echipaj SMURD Sovata pentru a-l transporta la spital.

Potrivit sursei citate, este blocată atât circulația rutieră pe DN 13A, cât circulația feroviară, pe relația Praid-Sovata.

×