x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Clămparu a fost adus în țară. Interlopul va executa 20 de ani de închisoare pentru o serie de infracțiuni, printre care și întrerupere de sarcină

Clămparu a fost adus în țară. Interlopul va executa 20 de ani de închisoare pentru o serie de infracțiuni, printre care și întrerupere de sarcină

17 Apr 2015   •   18:07
Clămparu a fost adus în țară. Interlopul va executa 20 de ani de închisoare pentru o serie de infracțiuni, printre care și întrerupere de sarcină

Interlopul Ioan Clămparu a fost adus în țară și va fi introdus vineri într-un Centru de Reținere și Arest Preventiv al Poliției Române, pe baza mandatului european de arestare emis pe numele său. El are de executat 20 de ani de închisoare.

"În urma cooperării polițienești internaționale cu autoritățile judiciare din Spania, Clămparu Ioan se află în custodia Poliției Române.

Acesta urmează a fi introdus vineri într-un Centru de Reținere și Arest Preventiv al Poliției Române, pe baza mandatului european de arestare, emis pe numele său", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) remis vineri AGERPRES.

Clămparu execută o pedeapsă de 20 de ani de închisoare pentru infracțiunile de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, trafic de minori și întreruperea cursului sarcinii. De asemenea, pe numele său a mai fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru inițiere și constituire a unui grup infracțional organizat, având drept scop comiterea de infracțiuni grave și proxenetism.

Aprobarea transferului a fost coordonată de către Direcția Drept Internațional și Cooperare Judiciară din cadrul Ministerului Justiției.

×