x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Codrut Seres s-a intalnit cu Emil Boc

Codrut Seres s-a intalnit cu Emil Boc

09 Iul 2004   •   00:00

Vicepresedintele PUR, Ioan Codrut Seres, a avut o intrevedere cu primarul Clujului, Emil Boc, ocazie cu care cei doi s-au felicitat pentru rezultatele obtinute de formatiunile pe care le reprezinta la alegerile locale.

DANA PICIU

Ambii lideri politici au privit cu incredere si speranta ascensiunea tinerilor in alegerile din acest an. Codrut Seres a fost nominalizat drept candidat al Partidului Umanist la functia de presedinte al statului, iar Emil Boc a fost votat primar al municipiului Cluj. "A venit vremea schimbarii mentalitatilor in politica si romanii au demonstrat ca vor ceva nou, vor tineri necorupti si moderni la conducere. Exemplul Clujului si al Bacaului ne dau sperante pentru alegerile prezidentiale", a declarat Seres.

SPRIJIN. Cei doi politicieni s-au asigurat de sprijin reciproc in actiunile pe care le intreprind, apropierea de varsta si de mentalitate fiind evidenta la ei. Intre Boc si Seres este o diferenta de varsta de numai 3 ani. Emil Boc l-a felicitat pe Ioan Seres pentru curajul si sansa de a intra intr-o competitie cum este cea pentru prezidentiale si i-a urat mult noroc candidatului umanist la presedintie. "V-as spune chiar succes daca partidul meu nu ar sustine deja un alt candidat pentru aceasta functie", a adaugat mucalit primarul Clujului. La randul sau, vicepresedintele PUR, Ioan Codrut Seres, a exprimat disponibilitatea umanistilor de a sprijini masurile de interes public adoptate de Primaria Cluj si de a da o mana de ajutor tanarului primar al municipiului. La intrevederea de la Primaria Cluj au mai participat noul presedinte judetean PUR, Aurel Netin, membri ai conducerii judetene umaniste, precum si reprezentanti ai conducerii centrale, printre care si noul purtator de cuvant al partidului, Bogdan Pitigoi.

×
Subiecte în articol: observator şereş