x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pila lui MRU, consultanţă media şi PR pentru Oltchim contra jumătate de milion de euro

Pila lui MRU, consultanţă media şi PR pentru Oltchim contra jumătate de milion de euro

08 Oct 2012   •   22:53
Pila lui MRU, consultanţă media şi PR pentru Oltchim contra jumătate de milion de euro

Corina Vinţan, fost purtător de cuvânt al lui Mihai-Răzvan Ungureanu pe vremea când acesta era ministru de Externe, a trimis un punct de vedere privind contractul pe care firma sa de comunicare l-a avut cu Oltchim şi de pe urma căruia a câştigat aproape jumătate de milion de euro, dezvăluire făcută în timpul emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3.

"Serviciile prestate de Links Associates pentru Oltchim sunt uzuale pentru o firmă care activează în domeniul comunicării", susţine Corina Vinţan, în punctul să de vedere pe care l-a trimis luni, în timpul emisiunii realizate de Mihai Gâdea.

Firma lui Vinţan s-a ocupat de promovarea Oltchim în media în vederea privatizării, "compania dorind să atragă atenţia investitorilor externi serioşi".

În final, Corina Vinţan a spus că pentru firma sa de comunicare şi PR, Links Associates, "a fost o onoare să fie aleasă de Oltchim", fosta purtătoare de cuvânt a lui MRU neprecizând nimic despre suma încasată, aproape jumătate de milion de euro.

Vinţan are o firmă de relaţii publice şi comunicare, Links Associates, prin care, conform documentelor obţinute de Antena 3, oferea companiei amintite consultanţă media şi PR.

Pentru suma amintită, compania Corinei Vinţan se angaja să redacteze comunicate de presă pentru Oltchim, să organizeze conferinţe de presă, materiale publicitare, interviuri.

×