x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator COVID-19 în România: Numărul morților a trecut de 600

COVID-19 în România: Numărul morților a trecut de 600

25 Apr 2020   •   20:17
COVID-19 în România: Numărul morților a trecut de 600
Sursa foto: Captura Antena 3

Bilanțul deceselor la pacienți confirmați cu COVID-19 a depășit 600 în România. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, sâmbătă, 22 de noi decese.

Este vorba de un bărbat de 50 ani din județul Călărași, care era internat la „Matei Balș” în secția ATI și care mai suferea de HTA, obezitate, ulcer gastric cu un episode de hemoragie digestivă în 2008. Acesta a murit sâmbătă.

Un alt bărbat de 70 ani din județul Hunedoara, internat în Spitalul Municipal Hațeg, a murit tot sâmbătă. Acesta mai avea BPOC, HTA, diabet zaharat tip II și obezitate.

O femeie de 63 ani din județul Salaj, care suferea de obezitate, a decedat la Spitalul Județean de Urgență Zalău.

Tot în spitalul din Zalău era internat și un bărbat de 52 ani, care a murit sâmbătă. Acesta mai avea sechele AVC și obezitate.

Potrivit GCS, un bărbat de 57 ani din județul Teleorman, internat inițial în Spitalul Municipal Roșiori, apoi la Spitalul Colentina București, a murit sâmbătă. Bărbatul mai suferea de boală cardiovasculară, flutter atrial, HTA.

Un alt bărbat de 86 ani din județul Suceava, asistat într-un cămin de bătrâni, a murit vineri în Spitalul Județean de Urgență Suceava. Acesta mai suferea de fibrilație atrială cronică.

Tot vineri a fost înregistrat și decesul unui bărbat de 59 ani din județul Suceava. Acesta era internat din 2 aprilie în Spitalul Județean de Urgență Suceava și mai suferise un infarct miocardic acut în urmă cu un an, stent coronarian.

Tot la Spitalul Județean Suceava era internată din 15 aprilie și o femeie de 80 ani, care a murit vineri. Ea mai avea poliartrită reumatoidă și pancitopenie (transfuzii).

GCS a mai anunțat decesul unui bărbat de 69 ani din județul Bistrița Năsăud. Acesta era internat din 13 aprilie în Spitalul Județean de Urgență Bistrița-ATI și suferea de HTA.

Un alt bărbat de 66 ani din județul Botoșani, internat în 5 aprilie în Spitalul Județean de Urgență Botoșani, în ATI, a murit vineri. Acesta suferea de adenom de prostată.

Un bărbat de 65 ani din municipiul București, internat inițial în Spitalul Universitar de Urgență București -Cardiologie pentru infarct miocardic acut și apoi transferat în Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale V. Babeș, a murit sâmbătă.

Vineri a fost înregistrat decesul unui bărbat de 54 ani din județul Galați, care a fost internat la Spitalul Tecuci și apoi transferat la Spitalul Județean Galați. Acesta avea diabet zaharat tip II și obezitate.

O femeie de 81 ani din județul Galați, provenită dintr-un cămin de bătrâni, internată la Spitalul Județean Galați, a murit vineri. Ea mai avea boală renală cronică și Alzheimer.

Tot dintr-un cămin de bătrâni provenea și o femeie de 85 ani din județul Galați. care a fost internată în 19 aprilie la Boli Infecțioase Galați. Aceasta a murit sâmbătă și, potrivit GCS, nu sunt informații privind comorbidități. Deces 594

Sâmbătă a fost înregistrat decesul unui bărbat de 87 ani din județul Galați, care provenea din cămin de bătrâni. Acesta a fost internat vineri la Spitalul Județean Galați și mai suferea de HTA std.II, atrofie cerebrală, hemiplegie stg, post AVC, bypass aorto coronarian.

Un bărbat de 56 ani din județul Hunedoara a fost internat în 22 aprilie la Spitalul Hunedoara pe Secția de pneumologie. Acesta a murit sâmbătă și mai avea boală renală cronică dializată, cardiopatie ischiemică cronică, sechele AVC, anemie, HTA, hiperparatiroidism.

GCS a anunțat și decesul unui bărbat de 63 ani din județul Brașov. Acesta a fost internat la Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, unde este operat, iar în 16 aprilie a fost transferat la Spitalul Județean Sf. Gheorghe din Covasna. Acesta a murit joi și mai avea AVC ischiemic în antecedente, cardiopatie ischiemică cronică.

O femeie de 98 ani din județul Hunedoara, dintr-un cămin de bătrâni, a murit sâmbătă. Aceasta a fost internată la Spitalul Municipal Vulcan și apoi transferată la Spitalul Județean de Urgență Deva. Ea suferea de AVC sechelar, HTA, lacunarism cerebral, demență senilă.

GCS a anunțat decesul unui bărbat de 61 de ani din județul Brașov. Acesta a murit în 18 aprilie, iar în 22 aprilie i-au fost recoltate probe, care au fost trimise la INCDMM Cantacuzino pentru testare.

Rezultatul pozitiv a fost trimis vineri. Bărbatul suferea de diabet zaharat de tip II.

Sâmbătă a fost înregistrat decesul unui bărbat de 93 ani din județul Galați, care provenea dintr-un cămin de bătrâni. Acesta mai suferea de cardiopatie ischemică, ateroscleroză cerebrală, sdr. Psiho-involutiv.

Un bărbat de 81 ani din județul Brașov a murit sâmbătă. Potrivit GCS, acesta a fost internat în luna aprilie la Secția de chirurgie II a Spitalului Județean Brașov, la Spitalul Sf. Gheorghe, la Spitalul de psihiatrie și neurologie Brașov iar în 19 aprilie este transferat pe ATI în Spitalul Județean Brașov cu diagnosticul de insuficiență respiratorie acută, pneumonie virală.

O femeie de 68 de ani din județul Vrancea a murit vineri. Aceasta suferea de insuficiență cardiacă congestivă, obezitate morbida, boală renală cronică.

Bilanțl deceselor înregistrate în România ajunge la 601.

Mediafax

×
Subiecte în articol: covid România