x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CRIMĂ în Italia. Trupul unei românce de 20 ani, ucise în urmă cu două săptămâni, a fost găsit pe un câmp

CRIMĂ în Italia. Trupul unei românce de 20 ani, ucise în urmă cu două săptămâni, a fost găsit pe un câmp

26 Mai 2016   •   06:55
CRIMĂ în Italia. Trupul unei românce de 20 ani, ucise în urmă cu două săptămâni, a fost găsit pe un câmp

Veste cumplită pentru o familie din Argeş: oamenii au aflat că fata lor a fost găsită moartă pe un câmp din Italia, deşi ei ştiau că tânăra s-a măritat şi s-a mutat la Cluj. Anchetatorii spun că bărbatul cu care a fugit în Italia a obligat-o să se prostitueze, informează stiri.tvr.ro.

Vestea morţii Marianei a căzut ca un trăsnet peste familia ei. Nici sora, nici părinţii fetei nu ştiau că ea este în Italia, unde se prostitua. Tânăra le-a spus că este la Cluj, unde se stabilise cu un bărbat în vârstă de 33 de ani, pe care îl cunoscuse într-un bar şi cu care fugise de acasă, fără să-şi anunţe părinţii.

Se pare că tânăra de 18 ani fusese înşelată, la fel ca multe alte fete. Bărbatul, cu 15 ani mai în vârstă, i-a promis o viaţă frumoasă, s-au căsătorit după 10 zile de relaţie, după care a obligat-o să se prostitueze.

Duminică, pe 15 mai, trupul Marianei a fost găsit pe un câmp în apropierea oraşului italian Palermo. Murise de două săptămâni. Nu avea acte, astfel ca pentru stabilirea identitatii au fost facute probe ADN. Anchetatorii cred ca tanara a fost victima unui criminal in serie.

"Mariana Tudor Szekereş a fost ucisă, cel mai probabil, de un criminal în serie, care ar avea în vizor prostituate din România, în condiţiile în care, în urmă cu aproximativ cinci luni, în aceeaşi zonă, a fost găsit cadavrul unei alte prostituate românce, Alina Roxana Ripa, care a fost omorâtă într-un mod asemănător."

Poliţiştii nu exclud nici ipoteza unui atac din partea unor proxeneţi care au dorit eliminarea fetei din zona controlată de ei. Pentru repatrierea trupului fetei, părinţii au nevoie de 6000 de euro.

×