x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cristian Tudor Popescu, despre eliberarea lui Sebastian Ghiță: „Cum a dispărut din România, poate dispărea şi din Serbia. Ceva îmi spune că nu va dispărea din Serbia"

Cristian Tudor Popescu, despre eliberarea lui Sebastian Ghiță: „Cum a dispărut din România, poate dispărea şi din Serbia. Ceva îmi spune că nu va dispărea din Serbia"

26 Mai 2017   •   17:18
Cristian Tudor Popescu, despre eliberarea lui Sebastian Ghiță: „Cum a dispărut din România, poate dispărea şi din Serbia. Ceva îmi spune că nu va dispărea din Serbia"

Eliberarea lui Sebastian Ghiţă din arestul din Serbia l-a scos din minţi pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu. CTP-ul a lansat un atac dur, în direct, la Digi 24, atât la adresa autorităţilor din Belgrad, cât şi a celor din România.

 

"Cum să dispară din peisaj din Serbia ca în România? Pierde 200.000 de euro. E ridicolă această sumă! El are acces la sume de bani mari acolo unde se află. Interdicţia de a părăsi Serbia e ciudată. Cum a dispărut din România, poate dispărea şi din Serbia. Ceva îmi spune că nu va dispărea din Serbia", a tunat jurnalistul.

 

CTP-ul dă vina pe toate instituţiile din România care l-au scăpat de sub supraveghere pe fostul deputat fugar. "Contribuţie nulă a Ministerului de Interne român în această poveste. Ghiţă a dorit să fie prins în Serbia pentru că acolo va beneficia de lucruri. Ăsta e primul, urmează şi alte gesturi generoase ale poliţiei sârbe. Lucrurile depind acum de relaţiile lui Ghiţă cu justiţia din Serbia. Este inadmisibil să nu fie tras nimeni la răspundere pentru că acest infractor periculos a părăsit România de sub filaj. Este o ruşine pentru toate organele din România de la poliţie, la poliţia de frontieră, SRI şi alţii. E foarte clar de ce Ghiţă a fost prins sau s-a lăsat prins în Serbia", a mai spus Popescu.

×
Subiecte în articol: sebastian ghita