x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum arată greii din politică şi afaceri după ce au stat în închisoare GALERIE FOTO

Cum arată greii din politică şi afaceri după ce au stat în închisoare GALERIE FOTO

25 Iul 2014   •   08:54
Cum arată greii din politică şi afaceri după ce au stat în închisoare GALERIE FOTO

Politicieni şi oameni de afaceri care au fost condamnaţi la închisoare au suferit schimbări radicale de înfăţişare în spatele gratiilor. Adrian Năstase s-a afişat, miercuri, cu un look total schimbat faţă de politicianul ex-premier pe care îl cunoşteam, iar Decebal Traian Remeş a şocat prin apariţia sa când a ieşit pe porţile penintenciarului. Sunt doar două exemple dintre cei pe care detenţia şi-a pus puternic amprenta.

Citeşte şi PARLAMENTARI AGRAMAŢI: au terminat cu greu liceul sau au ajuns doctoranzi fără a trece pe facultate VIDEO

DECEBAL TRAIAN REMEŞ a şocat prin modul cum arăta când a ieşit din închisoare, în februarie anul acesta. Fostul ministru al Agriculturii a
fost aproape de nerecunoscut, cu barbă, trăgând după el o geantă de voiaj, în căutarea soţiei care îl aştepta undeva în apropierea penitenciarului. Decebal Traian Remeş a fost condamnat la trei ani de închisoare în dosarul "Caltaboşul" şi a fost încarcerat la 25 februarie 2013 la Penitenciarul Baia Mare. A stat un an în închisoare, iar la jumătatea lunii ianuarie a cerut să fie eliberat condiţionat, motivând că are peste 60 de ani şi a ispăşit o treime din pedeapsă.

Citeşte şi DEZVĂLUIRI, despre campaniile electorale: Se fac cu BANI LA NEGRU. Sunt primari care au băgat 500.000 de euro

ADRIAN NĂSTASE se află pentru a doua oară după gratii, după ce în ianuarie a fost condamnat la patru ani şi şase luni de închisoare în dosarul "Zambaccian". Miercuri, Năstase s-a prezentat la Judecătoria sectorului 4 pentru judecarea cererii de eliberare condiţionată, fiind surprins de camerele de vederi cu un nou look. Fostul premier şi-a lăsat barbă, decizia sa fiind un protest faţă de condamnările primite. În 20 iunie 2012, Adrian Năstase a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu executare şi în dosarul "Trofeul Calităţii". El a fost încarcerat în 26 iunie 2012 şi pus în libertate la 18 martie 2013, după ce Tribunalul Bucureşti a admis cererea lui de eliberare condiţionată.

Mai multe transformări uluitoare ale politicienilor sau ale afaceriştilor în închisoare pe RomâniaTV.net.

×