x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum să îţi faci norocul cu mâna ta

Cum să îţi faci norocul cu mâna ta

20 Aug 2014   •   12:06
Cum să îţi faci norocul cu mâna ta

Norocul nu pică întotdeauna din cer, ci poate fi atras dacă ştii cum să te concentrezi pe ceea ce trebuie. Norocul nu este un plan, dar poţi să îţi "planifici" să ai mai mult noroc în tot ce faci.

Citeşte şi 9 obiceiuri la care ar trebui să renunţi dacă vrei să ai succes în carieră

În caz că nu ţi-a picat până acum nicio pleaşcă, poţi încerca să atragi norocul de partea ta prin câteva metode simple, pe care le-au încercat şi alţii. Iată câteva dintre acestea:

Uită de superstiţii

O mare parte din ceea ce credem că se datorează norocului este, după o analiză mai atentă, o sumă de acţiuni pe care noi înşişi le iniţiem şi pe care le urmărim cu atenţie, ca pe un scop bine precizat. Chiar dacă la un moment dat nu am avut experienţa sau mijloacele necesare pentru atingerea scopului respectiv, dar la care nu am renunţat încă, subconştientul ne poate "livra" de multe ori oportunităţi pentru a ne realiza scopul.

Citeşte şi Horoscop: Zilele norocoase din această vară, în funcţie de zodie

Ia iniţiativă, fă planuri

Norocul îi favorizează pe oamenii îndrăzneţi. Dacă nu ai curajul să iei iniţiativa, dacă nu îndrăzneşti să faci planuri, atunci poţi fi sigur că pierzi sută la sută oportunităţile care ar fi putut să ţi se ofere.

Află mai multe metode prin care poţi să atragi norocul pe RomâniaTV.net.

×