x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum se comportă GIGI BECALI după gratii

Cum se comportă GIGI BECALI după gratii

03 Sep 2014   •   08:06
Cum se comportă GIGI BECALI după gratii

Dezvăluiri în premieră despre GIGI BECALI, de după gratiile de la Poarta Albă. Latifundiarul nu şi-a pierdut obiceiurile. Dă trezirea în penitenciar cu cântece bisericeşti şi ORDINE prin telefon ca în libertate. Una dintre ideile inedite pe care le-a avut a fost să aducă la penitenciar o turmă de oi. Un fost coleg de celulă al lui Becali a făcut dezvăluiri în exclusivitate la România TV despre ce face Becali în puşcărie.

Mutare BOMBĂ a lui Gigi Becali. Noul său avocat i-a condamnat pe Adrian Năstase şi pe Relu Fenechiu

Gigi Becali ramane un personaj intereant chiar si dupa gratii. Departe de atentia cu care ne-a obisnuit, boss-ul Stelei are si la inchisoare obiceiurile care l-au facut celebru.

Citeşte şi Gigi Becali, GEST URIAŞ făcut din închisoare VIDEO

"Cum incepea si cum se termina ziua? Cu rugaciuni. Evident! E chiar putin mai vocal decat ar trebui. Pentru cei care dorm la ora aia la sase, la sase incepe sa cante, dar asta poate sa aduca si o varietate in viata noastra anosta de penitenciar", a declarat Valentin Leaota, unul dintre fostii colegi de celula ai lui Gigi Becali pentru România TV.

Gigi Becali nu renunţă nici in penitenciar la pretenţiile culinare. Dimineaţa, la prânz sau seara, manancă brânză de oi primită acasă, la pachet.

Moment CRUCIAL pentru GIGI BECALI. Veste de ULTIMĂ ORĂ de la POARTA ALBĂ

După ce a văzut un camp cu lucernă în imediata apropiere a penitenciarului, Gigi Becali a vrut să aducă o turmă de oi la puşcărie.

Descoperă mai multe obiceiuri ale lui Gigi Becali în închisoare pe RomâniaTV.net.

×