x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cumparari - Vanzari - Enervari

Cumparari - Vanzari - Enervari

31 Ian 2007   •   00:00
  • Ne enerveaza, dar rau de tot, snobismul din creierul lui Traistariu. Il stiti, baietasul acela cu trilul de ciocarlie in gat, de ne-a reprezentat anul trecut la Eurovision. Ei bine, el vrea sa-si faca o casa care sa se invarta dupa soare. La propriu. A dat si el de "cativa euro" si acum viseaza la cai verzi pe pereti.
  • Ne enerveaza ca iar pare sa inceapa isteria cu gripa aviara. Au murit 20 de "outoare" la Arad, si gata. Tineti-va bine! Virusul vine din Ungaria. Deja e la granita cu Romania, i se verifica pasaportul!
  • Ne enerveaza fostul sofer al Andreei Raicu ca nu-si mai recupereaza odata masina de spalat din ograda vedetei. Ne innebuneste cu bunurile lui. Chiar nu poti, Andreea, sa-ti cumperi tu o alta masina automata, automatica sau de care vrei, numai sa scapam de frustarile ex-ului tau angajat?
  • Ne-a enervat din nou una dintre masinile de gunoi ale Supercom. Cand ti-e lumea mai draga si circulatia mai nenorocita in zona Iancului-Pantelimon, se gasesc si baietii, in jurul orei 11:00 AM, sa ridice gunoiul. Va reamintim, domnilor "salubrizaristi", ca in UE treaba se face la 5 dimineata. Sunteti defazati cu sase ore!


    "Spectacol de sunet si lumina". Nu vezi pe toate drumurile politisti ramasi in "pana prostului". Si unde mai pui ca "organu’" n-a putut sa lase intersectia blocata si a luat masina la impins. C-asa e-n tenis!
  • ×
    Subiecte în articol: observator