x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Negru si Dan Capatos, campionii divertismentului

Dan Negru si Dan Capatos, campionii divertismentului

de Gabriela Antoniu    |    10 Mar 2011   •   17:20

Seria emisiunilor de colecţie "Te pui blondele?” se află în continuare în topul preferinţelor telespectatorilor. 50 de bărbati s-au străduit să îi ţină piept unei blonde frumoase şi deştepte, dar fara succes. Simona Gherghe a câştigat confruntarea de la Te pui cu blondele?, iar emisiunea lui Dan Negru a devenit cel mai longeviv show de divertisment aflat in topul audienţelor. Antena 1 a fost lider de piaţă pe întreg intervalul de prime-time şi în timpul difuzării Narcisei Sălbatice şi a Unui show păcătos.

Ajunsă la editia 148, emisiunea "Te pui cu blondele?” a reunit aseară, 9 martie, de la 20.20 în faţa televizoarelor o medie de 1.093.000 de telespectatori din mediul urban, clasându-se pe primul loc în topul audienţelor, cu un rating mediu de 9.5% şi 19.5% share. Locul secund a fost ocupat de PRO TV cu 5.9% rating şi 12.2% cotă de piaţă, pentru ca locul al treilea să îi revină postului Prima Tv cu doar 4.8% audienţă medie şi 9.9% share. La ora 21.35, Antena a fost urmărită de 1.670.000 de telespectatori din mediul urban, un număr de aproape trei ori mai mare decât al celor care la aceeaşi oră urmăreau programul difuzat de PRO TV.

Obişnuit să conducă audienţele showurilor de divertisment, Dan Negru revine pe 13 martie, la Antena1 cu un nou sezon al emisiunii "Plasa de stele”. Prima emisiune din acest sezon, difuzată duminică de la 20.20 promite a fi spectaculoasă. Cătălin Botezatu va fi victima unei farse care va face cu siguranţă deliciul telespectatorilor, cu atât mai mult cu cât prins în tăvălugul evenimentelor stranii planificate de echipa de la Plasa de stele, Bote reacţionează cel puţin ciudat. Tot la prima ediţie din această primăvară, telespectatorii Antena 1 o vor vedea păcălită şi pe Adelina Pestriţu, căreia echipa <> i-a mai făcut o farsă şi în sezoanele trecute.

Tot în acest weekend, la Antena 1 reîncepe şi show-ul de divertisment În puii mei. Sâmbătă, de la 20.20, telespectatorii se vor întâlni cu personajele deja consacrate, dar şi cu altele "în trend”, iar umorul este garantat. În acest sezon, echipa <<În puii mei>> vine cu o nouă propunere în materie de umor. Mihai Bendeac şi colegii săi vor "pune în scenă” primul horror românesc – Liftul Groazei.

Audiente:
Seara a continuat la Antena 1 sub semnul leadershipului, când emisiunea moderată de Dan Capatos s-a impus şi ea pe primul loc în preferinţele telespectatorilor. Un show păcătos a înregistrat aseară 3.6% rating şi  22.2% share în rândul publicului din mediul urban, lăsând pe locurile  doi şi trei posturile Pro TV şi  TVR 1 cu 1.7% rating şi 10.7% share,  respectiv 1.6% rating şi 9.9% share, un record in istoria antenei pe acest interval orar.

Audiente pe emisiuni:
Te pui cu blondele: 9.5% rating si 19.5% share pe targetul all urban - lider de piata
Narcisa Sălbatică: 5.2% rating şi 12.5 % share pe targetul all urban – lider de piaţă
Un show păcătos: 3.6% rating şi 22.2% share pe targetul all urban – lider de piata
Observator 16: 4% rating şi 14.3% share pe targetul all urban - lider de piata

×