x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Voiculescu: Am făcut donaţia către fiicele mele ştiind că am NUP în dosar

Dan Voiculescu: Am făcut donaţia către fiicele mele ştiind că am NUP în dosar

31 Iul 2014   •   13:42
Dan Voiculescu: Am făcut donaţia către fiicele mele ştiind că am NUP în dosar

Dan Voiculescu a fost în această dimineaţă la DNA, în dosarul presupusului şantaj.
Cu această ocazie, Dan Voiculescu a explicat că donaţia către fiicele sale a fost făcută în momentul în care procurorii dăduseră rezoluţia de neîncepere a urmăririi penale în dosarul ICA, astfel că nu poate fi acuzat că donaţia a fost făcută cu intenţia de ascundere a banilor.

Elementul citat produce încă o dovadă a faptului că, aşa cum declara şi avocatul Gheorghiţă Mateuţ, în dosarul Telepatia nu există probe din care să rezulte vinovăţia lui Dan Voiculescu.


În plus, Dan Voiculescu a afirmat că a solicitat procurorilor ridicarea controlului judiciar dispus în cazul său, motivând cererea prin faptul că expunerea sa excesivă, fiind obligat să se prezinte de două ori pe săptămână la Poliţie, se induce public ideea asupra vinovăţiei sale.

"Le-am spus că aş dori să nu mă mai duc permanent la Poliţie, pentru că nu sunt motive. De plecat din ţară nu plec, că oricum concediul îl am stricat. Să stea toată lumea liniştită, nu sunt motive", a spus Dan Voiculescu, la ieşirea din sediul DNA.

"Eu am motivat în felul următor: nu sunt vinovat, există prezumţia de nevinovăţie, iar expunerea asta excesivă, practic, creează imaginea unui om care, dacă în fiecare zi sau de două ori pe săptămână merge la Poliţie, înseamnă că are nişte probleme", a mai spus Voiculescu.

×