x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Voiculescu: Nu-i voi subordona trustul meu de presă lui Traian Băsescu

Dan Voiculescu: Nu-i voi subordona trustul meu de presă lui Traian Băsescu

22 Oct 2013   •   14:06
Dan Voiculescu: Nu-i voi subordona trustul meu de presă lui Traian Băsescu
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a reafirmat luni că nu îi va subordona trustul de presă pe care l-a fondat în urmă cu 20 de ani preşedintelui Traian Băsescu pe care l-a acuzat "de ură" faţă de persoana sa.

Dan Voiculescu a mai spus, într-o postare pe blogul personal, că ideea avansată recent de preşedinte, de a prelua TVR, "nu este una rea", dacă ar accepta "un sacrificiu", şi anume să pună pe picioare televiziunea publică.

"În ultima sa apariţie publică, Traian Băsescu nu a ratat ocazia să se refere din nou la mine. Cum că aş vrea să 'iau' TVR-ul'. Ideea nu ar fi rea — dacă aş accepta să fac un sacrificiu, să-l pun pe picioare — pentru ca ulterior să fiu judecat şi, dacă se poate, condamnat definitiv. Băsescu nu scapă nicio ocazie pentru a exprima ura pe care mi-o poartă pentru că nu am vrut să-i subordonez trustul de presă pe care l-am fondat acum 20 de ani. Şi, dacă nu am făcut-o până acum, nu o voi face nici de acum încolo. Indiferent de consecinţe, indiferent de cât de multă ură va pârjoli sufletul lui Traian Băsescu", a afirmat Dan Voiculescu.

×