x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Voiculescu, plângere penală împotriva judecătorilor din "Telepatia"

Dan Voiculescu, plângere penală împotriva judecătorilor din "Telepatia"

30 Sep 2014   •   17:51
Dan Voiculescu, plângere penală împotriva judecătorilor din "Telepatia"

Dan Voiculescu a anunţat pe blogul său că da depus o plângere penală împotriva judecătorilor din dosarul Telepatia, Camelia Bogdan şi Mihai Mihalcea, pentru săvârşirea infracţiunii de represiune nedreaptă.
Preşedintele-fondator al Partidului Conservator scrie că această acţiune este cauzată de lipsa din Motivarea sentinţei instanţei în dosarul Telepatia a oricăror probe directe sau indirecte care să-l acuze.

Dan Voiculescu îşi exprimă încrederea în magistraţii corecţi din România, cei datorită cărora statul de drept continuă să existe şi afirmă că nu poate lăsa ca tot ceea ce a realizat în viaţă să fie umbrit de o mare nedreptate, fiind hotărât să lupte cu consecvenţa ce îl caracterizează atât în instanţele din România, cât şi în cele europene.

Publicăm integral postarea făcută de Dan Voiculescu pe blogul său.

__________________

Judecator si judecat

Am citit Motivarea deciziei din 8 august a Cameliei Bogdan.

Am crezut ca macar Motivarea va contine probe directe sau indirecte impotriva mea. Nici urma de probe !

Asadar, am depus o plangere penala impotriva Cameliei Bogdan si a lui Mihai Mihalcea pentru savarsirea infractiunii de represiune nedreapta prevazuta de art. 283 alin. 2 Cod Penal care se pedepseste cu inchisoarea de la 3 la 10 ani si interzicerea exercitarii dreptului de a ocupa o functie publica.

Conform Constitutiei, nimeni nu se poate situa deasupra legii. Am incredere in magistratii corecti, cei datorita carora statul de drept suprevietuieste in Romania.

Sunt hotarat – iar consecventa ma caracterizeaza – ca acest dosar sa fie judecat, in continuare, atat de instantele din Romania, cat si de cele din Europa.

Nu pot lasa ca tot ce am realizat in aceasta viata, prin munca cinstita, sa fie umbrit de o mare nedreptate.

×