x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Voiculescu: Traian Băsescu a comis infracţiunea de spălare de bani!

Dan Voiculescu: Traian Băsescu a comis infracţiunea de spălare de bani!

22 Iul 2014   •   14:27
Dan Voiculescu: Traian Băsescu a comis infracţiunea de spălare de bani!

Dan Voiculescu a declarat că există temeiuri legale pentru redeschiderea dosarului în care Traian Băsescu este acuzat de spălare de bani, dosarul privind tranzacţiile imobiliare realizate cu omul de afaceri Costel Căşuneanu, dar care a fost suspendat, imediat după ce Basescu a ocupat funcţia de preşedinte.

Dan Voiculescu a spus că a obţinut confirmarea de la Bruxelles a faptului că din punctul de vedere al legislaţiei europene se constituie în infracţiune orice depunere bancară mai mare de 15,000 de euro, efectuată în numerar.

Dan Voiculescu afirmase în urmă cu o săptămână că deţine probe în legătură cu faptul că Traian Băsescu a efectuat o depunere bancară . în numerar, în cuantum de 120,000 de dolari.

"Am hârtia clară de la procuratură că Băsescu a depus bani cash, adică cu sacoşa, în bancă. Lucru care este ilegal în România. Peste 100.000 de euro, cred ca mai sunt şi alte sume. Au fost depuşi în anii trecuţi. Dosarul va fi redeschis pentru ca a depus bani cu sacoşa în bancă", a mai spus Dan Voiculescu.

×