x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Daniel Funeriu, scandal cu interlopii într-un bar din Timişoara. Poliţiştii au demarat o anchetă din oficiu

Daniel Funeriu, scandal cu interlopii într-un bar din Timişoara. Poliţiştii au demarat o anchetă din oficiu

09 Sep 2014   •   08:12
Daniel Funeriu, scandal cu interlopii într-un bar din Timişoara. Poliţiştii au demarat o anchetă din oficiu

Fostul ministru şi consilier prezidenţial Daniel Funeriu a fost implicat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un scandal cu interlopi, într-un club din Timişoara. După ce l-a însoţit pe Traian Băsescu în vizita de la Sânnicolaul Mare, Funeriu şi-a petrecut noaptea într-un local din oraşul de pe malul Begăi.

Potrivit pressalert.ro, la un moment dat, fostul ministru s-a dus la o masă şi a luat la salutat şi pupat pe toată lumea, dar ghinionul lui a fost că unul dintre cei vizaţi a fost Lucian Boncu, un cunoscut al lumii interlope din Timişoara, care a reacţionat violent la gestul lui Funeriu.

“A fost un tras-împins ca între băieţi. Nu s-a ajuns la violenţă extremă. S-au împăcat”, a declarat o sursă pentru pressalert.ro.

Surse din poliţie spun că anchetatorii ar fi primit un telefon de la Cotroceni în urma scandalului, pentru a afla ce s-a întâmplat în acel club.
Ulterior, poliţiştii s-au sesizat din oficiu.  

Inspectorul şef, comisarul şef Sorin Munteanu a negat telefonul venit de la Bucureşti.

Purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Timiş, agent principal Mirela Drăghicioiu, s-a confirmat faptul că “poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la producerea unui incident într-un club din Timişoara. În continuare se efectuează verificări pentru a se stabili dacă s-a comis sau nu vreo faptă penală. Până în prezent nu am fost sesizaţi de comiterea vreunei infracţiuni. Vor fi vizionate imaginile surprinse de camerele de supraveghere pentru a se stabili cu exactitate circumstanţele şi persoanele implicate în incident”.

Daniel Funeriu nu a depus plângere la poliţie până acum.


×