x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Decizie IMPORTANTA luata de TVR dupa TRAGEDIA din clubul Colectiv

Decizie IMPORTANTA luata de TVR dupa TRAGEDIA din clubul Colectiv

31 Oct 2015   •   21:54
Decizie IMPORTANTA luata de TVR dupa TRAGEDIA din clubul Colectiv

Urmare a tragediei care s-a petrecut vineri - 30 octombrie si a declararii, in consecinta, a doliului national, timp de 3 zile, atat de catre Guvernul Romaniei cat si de catre Presedintie, Televiziunea Romana isi modifica grila de programe, difuzand programe adaptate starii de spirit si unei perioade de doliu.

Prin urmare, Tragerile Loto care vor avea loc duminica, 1 noiembrie, incepand cu ora 18:00, nu vor fi transmise, ca de obicei, in direct, pe TVR1. Precizam ca acestea vor fi inregistrate si vor putea fi vizionate, ulterior, pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro, pe pagina de facebook a Loteriei Romane precum si pe youtube. Jucatorii si reprezentantii mass media pot asista la tragerile loto din 1 noiembrie. Inscrierile se fac la Biroul Comunicare al C.N. “Loteria Romana” S.A. la e-mail pr@loto.ro.

TVR1 va transmite in cadrul jurnalului de stiri omologarile tragerilor loto din 1 noiembrie, rezultate care vor fi disponibile si pe site-ul nostru www.loto.ro, la rubrica “Rezultate”.

Loteria Romana transmite, pe aceasta cale, condoleante familiilor indoliate si insanatosire grabnica celor aflati in suferinta.
 

×