x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Capu-n pământ! Culcat am zis! Nu mişcă nimeni! JOOOS!" Fotbalişti şi arbitri, puşi pe burtă de mascaţi, pe un stadion de lângă Timişoara (VIDEO)

"Capu-n pământ! Culcat am zis! Nu mişcă nimeni! JOOOS!" Fotbalişti şi arbitri, puşi pe burtă de mascaţi, pe un stadion de lângă Timişoara (VIDEO)

13 Iun 2013   •   12:34
"Capu-n pământ! Culcat am zis! Nu mişcă nimeni! JOOOS!" Fotbalişti şi arbitri, puşi pe burtă de mascaţi, pe un stadion de lângă Timişoara (VIDEO)
Sursa foto: captura video

Scenă halucinantă pe un stadion de lângă Timişoara, în timpul meciului Chișoda – Sânnicolaul Mare, din Liga a IV-a. Potrivit opiniatimisoarei.ro, mascaţii au descins pe gazon, punându-i la pământ pe jucătorii şi arbitrii aflaţi pe teren și întregul staff tehnic. Poliţiştii îl căutau pe interlopul Sorin Udrea, care se afla în tribune.

Un spectator a filmat întreaga scenă cu telefonul mobil şi a postat clipul pe Internet.

Incidentul s-a petrecut pe 5 iunie. Atât Sorin Udrea, cât și locotenenții săi au fost arestați preventiv fiind acuzați de mai multe infracțiuni precum tâlhărie, sașntaj, contrabandă, tentativă de omor, instigare la ultraj și vătămare corporală. În plus, Sorin Udrea este acuzat că ar fi negociat blaturi în meciuri din campionatul intern.

Vezi video mai jos, foloseşte căştile, atenţie limbaj injurios!

Comentează faza :)


×