x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Detalii şocante în cazul crimei de la metrou. Suspecta s-a recunoscut în imaginile de pe camere. Ce explicații a dat

Detalii şocante în cazul crimei de la metrou. Suspecta s-a recunoscut în imaginile de pe camere. Ce explicații a dat

13 Dec 2017   •   09:48
Detalii şocante în cazul crimei de la metrou. Suspecta s-a recunoscut în imaginile de pe camere. Ce explicații a dat

Femeia acuzată că a ucis o tânără la staţia de metrou Dristor 1 s-a recunoscut în imaginile de pe camerele de supraveghere de la metrou, potrivit Romania TV.

Principala suspectă în cazul crimei de la metrou se numește Magdalena Șerban, are 36 de ani și a fost depistată, la câteva ore de la comiterea faptei, de polițiștii Brigăzii de Poliție Transport Public București, în zona magazinului Unirea, fiind dusă la audieri și ulterior reținută.

Femeia este din Craiova, iar din anul 2015 locuia în București, la Centrul Social Sf. Ioan, din sectorul 3 al Capitalei.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Române, la audieri femeia s-a recunoscut în imaginile video, dar nu a explicat de ce a făcut aceste gesturi. Marţi seara, în jurul orei 20.00, ea a împins în faţa metrolului, la staţia Dristor 1, o tânără de 25 de ani. Victima a murit pe loc, iar atacatoarea a plecat de la faţa locului ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Câteva ore mai târziu, principala suspectă a fost prinsă în zona Unirii din centrul Capitalei. Ea a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi expertizată psihologic.

Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp înainte, când a împins o altă tânără, dar aceasta nu a păţit nimic.

 

×
Subiecte în articol: crima metrou