x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DEZVĂLUIRI. Cine s-a aflat în spatele fugii lui Omar Hayssam din România

DEZVĂLUIRI. Cine s-a aflat în spatele fugii lui Omar Hayssam din România

11 Aug 2015   •   21:44
DEZVĂLUIRI. Cine s-a aflat în spatele fugii lui Omar Hayssam din România

Omar Hayssam a dezvăluit pentru prima oară cine l-a ajutat să iasă din puşcărie şi să părăsească România.

Hayssam susţine că a fost forţat să iasă din ţară, după ce procurorul de caz i-a aranjat o adeverinţă medicală falsă, scriu jurnaliştii de la stiripesurse.ro

Omar Hayssam a formulat o plângere penală în care precizează că procurorul Nastasiu i-a făcut rost de o adeverinţă medicală falsă.

În plus, Hayssam spune că toate manevrele în privinţa lui au fost ordonate şi aprobate de Traian Băsescu și a precizat că a fost forţat să părăsească teritoriul ţării noastre.

Hayssam mai povesteşte cum a fost contactat în urma plecării în Siria de către consilierul lui Traian Băsescu: "Tot pentru a mi se pune în vedere că trebuie să tac şi să respect ce mi se transmisese, am fost contactat în Siria după PLECAREA MEA FORŢATĂ din România de către Dorin Iacob, consilierul preşedintelui Băsescu".

Omar Hayssam execută 23 de ani şi patru luni de închisoare, în urma contopirii pedepselor primite în dosarele "Volvo", "Foresta Nehoiu" şi cel al răpirii celor trei jurnalişti, potrivit unei decizii luate în 27 martie, de instanţa supremă, anunță România TV.

Omar Hayssam execută pedepsele din iulie 2013, când a fost adus în ţară, după şapte ani de la fuga sa din România.




×
Subiecte în articol: omar hayssam dezvaluiri siria