x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dezvăluiri incendiare în scrisoarea de adio a jurnalistului Octavian Butuza. Un primar și un episcop, printre cei vizați în scrisoare

Dezvăluiri incendiare în scrisoarea de adio a jurnalistului Octavian Butuza. Un primar și un episcop, printre cei vizați în scrisoare

de Antena 3    |    29 Iul 2016   •   08:36
Dezvăluiri incendiare în scrisoarea de adio a jurnalistului Octavian Butuza. Un primar și un episcop, printre cei vizați în scrisoare
Sursa foto: informatia-zilei.ro

Dezvăluiri incendiare în scrisoarea de adio lăsată de jurnalistul băimărean Octavian Butuza, care s-a sinucis în propria mașină, în parcarea unui supermarket din oraș.

În scrisoarea de adio, Butuza aduce o serie de acuzați la adresa primarului reținut din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, dar și la adresa episcopului de Maramureș, Justianian, despre care spune că ar fi nenorocit o femeie cu care avea o relație.

”Este cel mai mare huligan și bandit dintre toți arhiereii din istoria omenirii!!! Un călugăraș care a reușit performanța intelectuală de a absolvi seminarul la vârsta fragedă de 29 de ani (...) Mi-a povestit un călugăr că Iustin a avut o relație cu o femeie care a vrut să își ia viața la presiunile lui! Femeia a rămas mutilată. Iustin îi dă lunar bani”, a scris jurnalistul în scrisoarea sa de adio.

Octavian Butuza îl acuză pe primarul Cătălin Cherecheș că l-a pus să scrie articole pe care apoi și le-a însușit, în schimbul promisiunii că îi va da o locuință de la primărie.

”E foarte important să se știe că am scris texte publicate în ziare semnate de el, fără să fiu plătit! Nu am primit niciun ban de la primar, nici de la echipa lui”, a scris Octavian Butuza.

×
Subiecte în articol: Octavian Butuza