x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DINAMO - STEAUA: Un lider al galeriei dinamoviste, reţinut pentru posesie de droguri. Alţi 15 suporteri, duşi la secţii

DINAMO - STEAUA: Un lider al galeriei dinamoviste, reţinut pentru posesie de droguri. Alţi 15 suporteri, duşi la secţii

18 Apr 2014   •   09:53
DINAMO - STEAUA: Un lider al galeriei dinamoviste, reţinut pentru posesie de droguri. Alţi 15 suporteri, duşi la secţii

Un lider al galeriei dinamoviste a fost reţinut joi seară pentru posesie de droguri, înainte de meciul dintre Dinamo şi Steaua din semifinalele Cupei României. La controlul corporal, jandarmii au găsit asupra sa aproximativ două grame de substanţe halucinogene, după ce iniţial l-au oprit pentru că vindea fulare cu mesaje obscene la adresa formaţiei adverse şi a suporterilor acesteia.

Bărbatul „a fost depistat comercializând mai multe fulare cu mesaje obscene. În urma controlului corporal sumar efectuat de colegii mei, asupra sa au fost descoperite aproximativ două grame de substanţe halucinogene interzise”, a spus purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache, conform digi24.ro.

Suspectul a fost predat Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate.

Pe durata meciului şi după final au avut loc de asemenea incidente, a mai spus purtătorul de cuvânt, 15 persoane fiind duse la audieri: „După terminarea partidei, o parte a galeriei steliste a forţat pătrunderea pe suprafaţa de joc. Jandarmii au intervenit pentru a-i bloca. Pe timpul partidei au fost aprinse şi folosite mai multe materiale pirotehnice. S-a reuşit identificarea a 15 persoane care au fost conduse la secţii pentru continuarea cercetărilor.”

Partida dintre Dinamo şi Steaua s-a terminat la egalitate, 1-1, iar formaţia Steaua s-a calificat în finala Cupei României.

×