x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dinu Patriciu va fi înmormântat în ţară în cursul săptămânii viitoare

Dinu Patriciu va fi înmormântat în ţară în cursul săptămânii viitoare

22 Aug 2014   •   12:32
Dinu Patriciu va fi înmormântat în ţară în cursul săptămânii viitoare

În urma unor Informaţii contradictorii despre ceea ce se va întâmpla cu trupul neînsufleţit al lui Dinu Patriciu, familia sa a emis un comunicat de presă în care afirmă că omulde afaceri va fi înmormântat la Bucureşti de îndată ce formalităţile necesare aducerii sale în ţară vor fi finalizate.

Redăm integral comunicatul remis presei de familia lui Dinu Patriciu.

"Îi informăm pe toţi cei care i-au fost apropiaţi că funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc în Bucureşti la o dată şi într-un loc care vor fi comunicate de îndată ce formalităţile vizând aducerea trupului sau neisufletit din Marea Britanie în România se vor finaliza.
Ne exprimăm, din nou, dorinţa că despărţirea de Dinu Patriciu să aibă loc în condiţii de maximă sobrietate şi decentă.

În acelaşi timp, îi rugăm pe reprezentanţii presei, a căror nevoie de a fi informaţi o înţelegem şi o respectăm, să dea dovadă de decentă şi să se abţină de la exercitarea de presiuni asupra mamei îndurerate a lui Dinu Patriciu, în scopul obţinerii diferitelor detalii. Rugăm insistent să nu mai fie deranjată nici cu apeluri telefonice şi nici prin solicitări făcute la domiciliu.

Mulţumim încă o dată tuturor celor care, până în prezent, şi-au manifestat durerea faţă de pierderea lui Dinu Patriciu, compasiunea faţă de rudele acestuia, precum şi interesul de a participa la ceremonia funerară", se precizează în comunicatul familiei.


Potrivit România TV, Dinu Patriciu urmează să fie ncinerat în cursul zilei de vineri, la Londra. La ceremonie, ce va avea loc începând cu ora 16, vor participa doar membrii familiei şi prietena lui Patriciu,  Melanie Chen. Urna cu cenuşa va fi adusă în ţară în cursul săptămânii viitoare şi va fi depusă la cimitirul Bellu, acolo unde omul de afaceri dorea să fie înmormântat. 

Pe de altă parte, corespondentul la Londra al Antena 3 informează că trupul neînsufleţit al lui Dinu Patriciu se află în grija unei firme de pompe funebre londoneze şi că familia se află în aşteptarea certificatului de deces pentru a-l aduce în ţară şi pentru a fi înmormântat la cimitirul Bellu. Documentul va putea fi eliberat doar în cursul săptămânii viitoare.

×