x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Directoarea Muzeului de Artă din Constanța a murit în urma infecției cu COVID-19

Directoarea Muzeului de Artă din Constanța a murit în urma infecției cu COVID-19

23 Dec 2020   •   12:15
Directoarea Muzeului de Artă din Constanța a murit în urma infecției cu COVID-19
Sursa foto: Foto: Facebook

Directoarea Muzeului de Artă din Constanța, Doina Păuleanu, în vârstă de 72 de ani, a murit miercuri dimineață, în urma infecției cu COVID-19.

Doina Păuleanu se afal internată în spital după ce fusese diagnosticată cu COVID-19, scrie News.ro. Aceasta se afla la conducerea Muzeului de Artă din Constanța din 1990.

Doina Păuleanu a primit anul trecut distincţia de “Cetăţean de onoare al judeţului Constanţa” din partea Consiliului Judeţean Constanţa. 

„De astăzi viața culturală constănțeană este mai săracă! Unul dintre cei mai reprezentativi oameni de cultură din județul nostru și din țară, s-a stins din viață! De acum, Doina Păuleanu va avea în custodie operele de artă ale marilor artiști aflați Acolo Sus! Cuvintele sunt prea puține pentru a putea descrie un om minunat, un om deosebit, un om integru, un om de cultură, așa cum a fost doamna Doina Păuleanu! Cu profundă durere, transmit atât familiei cât și celor apropiați doamnei Doina Păuleanu, sincere condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a precizat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, în cadrul unui comunicat de presă.

×