x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Directorul ANAR aflat în concediu, a cărui demisie a fost cerută de Victor Ponta, "la curent cu tot ceea ce se întâmplă"

Directorul ANAR aflat în concediu, a cărui demisie a fost cerută de Victor Ponta, "la curent cu tot ceea ce se întâmplă"

30 Iul 2014   •   19:02
Directorul ANAR aflat în concediu, a cărui demisie a fost cerută de Victor Ponta, "la curent cu tot ceea ce se întâmplă"
Sursa foto: Directorul ANAR aflat în concediu, a cărui demisie a fost cerută de Victor Ponta, "la curent cu tot ceea ce se întâmplă"

Directorul general al Administraţiei Naţionale Apele Române (ANAR), Vasile Pintilie, se întoarce miercuri din concediu însă în toată această perioadă a coordonat activităţile din teritoriu, a declarat Ana-Maria Agiu, purtătorul de cuvânt al ANAR.

"Directorul general Vasile Pintilie l-a contactat pe primul ministru în cursul zilei de astăzi (miercuri - n.r.) şi i-a prezentat situaţia de fapt şi ceea ce a făcut în perioada în care a fost în concediu. În această perioadă, directorul a coordonat activităţile din teritoriu, fiind la curent cu tot ceea ce se întâmplă. Directorul general adjunct Ovidiu Gabor a colaborat îndeaproape cu domnul director Pintilie pentru rezolvarea problemelor apărute", a precizat Agiu.

Premierul Victor Ponta a cerut miercuri demiterea directorului ANAR, Vasile Pintilie, au declarat surse guvernamentale pentru AGERPRES. Solicitarea a fost făcută după încheierea Comandamentului pentru situaţii de urgenţă care a avut loc miercuri la Palatul Victoria.

Hidrologii au prelungit şi extins, miercuri, avertizarea Cod Roşu de inundaţii, valabilă pe râuri din şapte judeţe, până vineri după-amiază.  Potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor /INHGA/, în intervalul 30 iulie, ora 14,00 - 1 august, ora 14,00, pe râul Vedea şi pe afluentul său Cotmeana (judeţele Olt, Teleorman şi Argeş), se vor produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menţionate, cu depăşiri ale Cotelor de apărare.

×