x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dispărută şi nu prea! SPYNEWS a stat de vorbă cu atleta căutată degeaba de poliţie

Dispărută şi nu prea! SPYNEWS a stat de vorbă cu atleta căutată degeaba de poliţie

04 Aug 2015   •   11:29
Dispărută şi nu prea! SPYNEWS a stat de vorbă cu atleta căutată degeaba de poliţie
Sursa foto: Elena Iuliana Griţcă / infobraila.ro

Săptămâna trecută, Elena Iuliana Griţcă, cunoscută drept speranţa atletismului din România, o elevă extrem de conştiincioasă, cuminte, care niciodată nu a lipsit de acasă, i-a spus mamei sale că merge la o plimbare cu câteva prietene şi nu lipseşte mult.

În aceeaşi zi, în jurul orei 23.00, tânăra de doar 18 ani şi-a sunat mama şi a anunţat-o că este în drum spre mare şi că o va suna când va ajunge la destinaţie. A fost ultimul apel primit de mama tinerei, Lămâiţa Griţcă, de la fiica sa.

Însă, în timp ce poliţia încerca să îi dea de urmă, reporterii SPYNEWS.ro au aflat unde se ascunde tânăra de doar 18 ani şi chiar au stat de vorbă cu aceasta, fata explicând care au fost motivele plecării: "Nu am plecat de acasă din cauza nimănui, nu am dus lipsă de nimic acasă. Aşa am decis eu să plec, aşa e vârsta! Nebunii şi toate chestiile astea... Nu m-am certat cu nimeni. Sunt OK, am vorbit cu ai mei şi mă aşteaptă acasă", a declarat tânăra dată în urmărie generală unui jurnalist SPYNEWS.

Deşi presa locală scria că fata s-ar afla undeva în Italia, cu iubitul său, mama fetei spune că este în Spania, la Malaga. De altfel, reporterii SPYNEWS au stat de vorbă şi cu Lămâiţa Griţcă, care a primit cea mai importantă veste din partea fiicei sale: "Mi-a spus că nu s-a atins acel băiat de ea, era virgină când a plecat!".

Citeşte declaraţiile mamei sale, în exclusiviatate, pe spynews.ro!

×
Subiecte în articol: elena gritca spynews elena iuliana gritca