x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DNA a pus sechestru pe o parte din averea Elenei Udrea

DNA a pus sechestru pe o parte din averea Elenei Udrea

27 Feb 2015   •   10:05
DNA a pus sechestru pe o parte din averea Elenei Udrea
UPDATE 11:25 - Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a declarat că procurorii DNA i-au adus la cunoștință fostului ministru instituirea sechestrului pe o parte din avere. Potrivit lui Striblea, este vorba despre mai multe imobile, dar și părți sociale din unele societăți comerciale.

Marius Striblea a declarat că măsura a fost instituită și pentru alți inculpați din dosarul Gala Bute.

"Astăzi mi-a fost adusă la cunoștință instituirea sechestrului asigurator pe o sumă de câteva milioane de lei. Este vorba despre bunuri imobile. Măsura s-a dispus și în cazul altor inculpați. E o sumă pe care procurorii au calculat-o ca și prejudiciul. S-a pus sechestru pe bunuri imobile și niște părți sociale la unele societăți comerciale. Alte persoane din dosar au aceeași măsură. Nu am făcut calcul dacă acoperă prejudiciul, doar am fost înștiințat de cauză.
Se aștepta", a explicat Striblea, care a mai precizat că Elena Udrea s-a prezentat la DNA pentru a-i fi adusă la cunoștință instituirea măsurii.
..........................................

Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, fostul ministru al Economiei, Ion Ariton, și Rudel Obreja se află la Direcția Națională Anticorupție (DNA) pentru a fi audiați în dosarul Gala Bute.

Elena Udrea a fost adusă din arestul Poliției Capitalei, în timp ce Ion Ariton, cercetat sub control judiciar, a fost citat să se prezinte pentru audieri.

Procurorii DNA o acuză pe Elena Udrea de trei noi infracțiuni de luare de mită în cazul dosarului Gala Bute.

Marius Striblea, avocatul acesteia, a declarat că nu știe despre ce este vorba, afirmând că „poate fi orice”.

„Mi s-a confirmat că este citată. E Gala Bute, dar nu știu despre ce e vorba. Teoretic poate fi orice altă urmărire penală”, a declarat Marius Striblea, întrebat dacă este posibil ca procurorii să pună sechestru pe averea Elenei Udrea.

Știre în curs de actualizare

×