x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DOCUMENTAR/Oliver Stone, la Realitatea TV

DOCUMENTAR/Oliver Stone, la Realitatea TV

de Adriana V. Paduraru    |    09 Ian 2009   •   00:00

În plină desfăşurare a crizei din Orientul Mijlociu, ce a inflamat relaţiile diplomatice din întreaga lume, celebrul regizor Oliver Stone aduce la Realitatea TV un film cu personaje reale care se luptă pentru stăpânirea unui teritoriu cândva pământ binecuvântat.



Documentarul “Persona Non Grata” va fi difuzat vineri, începând cu ora 21:45, la Realitatea TV.
Realizată de Stone în 2003, “Persona Non Grata”, adună o distribuţie impresionantă: Yasser Arafat, Ehud Barak, Benjamin Netanyahu sau Shimon Peres, personaje cheie ale conflictului din Orientul Mijlociu. Alături de aceştia apare în documentar chiar şi regizorul american. Filmul arată istoricul de zeci de ani al tensiunilor dintre israelieni şi palestinieni şi dezvăluie ipostaze inedite ale liderilor din cele două tabere.
În studiourile Realitatea TV, Laura Chiriac şi Cosmin Prelipceanu vor avea o serie de invitaţi împreună cu care vor trage concluzii şi vor analiza situaţia de astăzi din zona de conflict. Politicieni, analişti politici şi analişti militari vor explica pentru telespectatori originile acestui război, în vreme ce corespondentul Cristian Zărescu va transmite în direct, din Fâşia Gaza, ultimele informaţii.

×
Subiecte în articol: mass-media