x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dosarul Atanasiu - MApN, luat la intrebari

Dosarul Atanasiu - MApN, luat la intrebari

11 Noi 2006   •   00:00
Dosarul Atanasiu - MApN, luat la intrebari

Procurorii Parchetului instantei supreme au cerut Ministerului Apararii Nationale sa puna la dispozitia anchetatorilor documentele in baza carora acest minister a predat cu titlu gratuit catre Ministerul Mediului aparatura apartinand Statului Major General (SMG).
Totodata, procurorii vor sa stie care este valoarea acestor bunuri si a serviciilor cedate Ministerului Mediului. "De asemenea, plecand de la o rezolutie a ministrului Apararii pusa pe o oferta a societatii Telemobil SA, am cerut MApN sa ne comunice daca ministerul a achizitionat telefoane mobile de la aceasta firma, si, daca da, sa ne inainteze documentatia", ne-a precizat ieri Biroul de presa al Ministerului Public.
Reamintim ca, in urma cu o luna, Eugen Badalan, fostul sef al SMG al Armatei, a depus la Parchet o plangere penala prin care l-a acuzat pe fostul ministru al Apararii, Teodor Atanasiu, de abuz in serviciu prin atribuirea fara licitatie a unor contracte ale armatei, dar si pentru ca ar fi destituit in mod ilegal mai multi ofiteri.

×
Subiecte în articol: observator