x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dosarul Bercea-Băsescu: Un martor cheie este prieten din copilărie cu Traian Băsescu

Dosarul Bercea-Băsescu: Un martor cheie este prieten din copilărie cu Traian Băsescu

29 Iul 2014   •   15:20
Dosarul Bercea-Băsescu: Un martor cheie este prieten din copilărie cu Traian Băsescu

Pavel Abraham, avocatul familiei lui Bercea Mondial, a făcut dezvăluiri despre "Bătrânul de la Bucureşti", misteriosul personaj care apărea în interceptările realizate de anchetatori în dosarul Bercea - Mircea Băsescu.

Citeşte şi Presupusul "Bătrân de la Bucureşti", MĂRTURII despre relaţia cu Bercea Mondial. Cum l-a cunoscut pe interlop 

Avocatul familiei interlopului Sandu Anghel, Pavel Abraham, a dezvăluit, la România TV, că "bătrânul de la Bucureşti este supranumit "Costică naşul" şi care nu o dată s-a aflat în preajma preşedintelui Traian Băsescu, cu care ar avea o legătură ce datează încă din copilăria celor doi.

"Exista un batran care are un Q7, care e credibil sa fie in compania presedintelui. Maşina e culoarea cerului... probabil un bleu, argintiu, aşa... Acest om, batranul adevarat pe care il recunoaste Florin Anghel, a asigurat toate legaturile la care ne-am referit pana acum. El este la margine de Bucuresti, la margine de lac, e foarte linistit omul", a spus Pavel Abraham.

Cine este "BĂTRÂNUL de la Bucureşti" din dosarul Bercea Mondial-Mircea Băsescu VIDEO 

Avocatul a continuat dezvăluirile spunând că bărbatul cu pricina "are circa 60-62 de ani" şi "este un prieten foarte apropiat al sefului statului", pe care îl cunoaşte "din copilarie".

Continuarea pe RomâniaTV.net

×
Subiecte în articol: cazul bercea basescu