x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Dracii zburdă nestingheriţi prin casă!" Cinci preoţi, daţi în judecată de un avocat pentru că nu l-au scăpat de demoni

"Dracii zburdă nestingheriţi prin casă!" Cinci preoţi, daţi în judecată de un avocat pentru că nu l-au scăpat de demoni

25 Ian 2013   •   13:22
"Dracii zburdă nestingheriţi prin casă!" Cinci preoţi, daţi în judecată de un avocat pentru că nu l-au scăpat de demoni

Avocatul Mădălin Ciculescu din Baroul Argeş a dat în judecată cinci preoţi, printre care şi ÎPS Calinic, pentru că slujbele pe care aceştia i le-au făcut acasă n-au avut niciun rezultat. Tânărul avocat spune că dracii continuă să "zburde" nestingheriţi prin casă, scrie Universul argeşean. Ciculescu îi acuză feţele bisericeşti de înşelăciune.

Ciculescu susţine că este bântuit de spirite rele, că aude zgomote ciudate în casă. Drept urmare, tânărul s-a gândit să ceară sprijinul oamenilor Bisericii pentru a-şi purifica apartamentul din Piteşti. Avocatul a apelat, pe rând, la preoţii din parohia sa, la stareţul Schitului din Trivale, Gherasim, dar şi la preotul paroh de la Mănăstirea din Tutana. Fără niciun rezultat.

Mădălin Ciculescu s-a considerat înşelat de preoţi aşa că i-a dat în judecată. În plângerea penală făcută de avocat a intrat şi ÎPS Calinic, tocmai pentru că el este şef peste toţi şi trebuie tras la răspundere pentru nereuşitele supuşilor săi, acuzaţi de un fel de "malpraxis bisericesc", scrie universulargesean.ro.

Procurorii care s-au ocupat de acest caz au dat NUP, însă avocatul a mers mai departe şi a făcut o plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorilor de netrimitere în judecată a celor cinci prelaţi.

În plângerea lui, avocatul spune că demonii au o preferinţă aparte pentru obiectele electrocasnice. Mai exact, aceștia îi mișună prin televizor și prin frigider. Argeșeanul spune că într-o zi, o umbrelă neagră i-a intrat în feon, chiar când acesta își usca părul.

×