x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dragnea: Armata ar trebui să analizeze dacă intervine sau nu în urma inundaţiilor din Vâlcea

Dragnea: Armata ar trebui să analizeze dacă intervine sau nu în urma inundaţiilor din Vâlcea

29 Iul 2014   •   15:06
Dragnea: Armata ar trebui să analizeze dacă intervine sau nu în urma inundaţiilor din Vâlcea

Vicepremierul Liviu Dragnea a anunţat, astăzi, că inundaţiile au afectat grav mai multe localităţi din judeţele Dolj, Gorj şi Vâlcea.

"Oraşul Brezoi (jud. Vâlcea-n.r.) este înconjurat de ape. Am vorbit cu cei de la Energie şi cu cei de la Apele Române să intre într-o monitorizare serioasă şi de reglare a debitului din baraje pentru a nu se da drumul la apă brusc să inundăm Brezoiul. Acum încercam să-l găsesc pe ministrul Duşa să analizeze serios dacă nu cumva este nevoie de intervenţia armatei la Brezoi", a afirmat Dragnea, la Antena 3.

De asemenea, vicepremierul a anunţat că la Novaci în judeţul Gorj este o viitură foarte mare.

"La Novaci este o problemă extrem de serioasă pentru că a fost o rupere de nori, a plouat foarte mult şi este o viitură foarte mare, au fost câteva persoane izolate, inclusiv copii, s-a intervenit un elicopter şi mai sunt elicoptere disponibile la solicitare. De asemenea mai sunt probleme în Vâlcea, la Văideeni. S-a trimis elicopter pentru a ridica nişte persoane izolate", a spus Dragnea.

La această oră are loc un Comandament pentru inundaţii condus de premierul Victor Ponta la prefectura Dolj.

×