x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dragnea: Sper să găsim companii private care să facă drumul Bucureşti - Alexandria

Dragnea: Sper să găsim companii private care să facă drumul Bucureşti - Alexandria

02 Oct 2017   •   15:47
Dragnea: Sper să găsim companii private care să facă drumul Bucureşti - Alexandria

Un drum expres care să facă legătura între municipiul Alexandria şi Bucureşti ar putea fi realizat în parteneriat public-privat, potrivit preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. 

"În Bucureşti, foarte uşor se spune 'De ce este nevoie de drum expres, autostradă Bucureşti-Alexandria-Craiova-Serbia?' Să vină să circule o săptămână între Bucureşti şi Alexandria. Traficul de aici este comparabil cu traficul pe DN 1, iar în weekend este mai greu. Sunt weeked-uri în care de la Drăgăneşti Vlaşca stăm la coadă. Eu sper ca odată cu adoptarea legii cu parteneriatul public privat să găsim parteneri, companii private, care să dorească să investească în acest drum, care este foarte important. Eu sper să găsim companii private care să facă drumul ăsta", a spus, la Alexandria, Liviu Dragnea. 

Pe DN 6, pe segmentul de aproximativ 90 de kilometri care leagă Alexandria de capitală, se circulă deseori cu dificultate din cauza traficului intens, probleme semnificative aparând în special la sfârşit de săptămână.

AGERPRES

×