x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dramă în Franța: Bebeluș român, răpit de tată

Dramă în Franța: Bebeluș român, răpit de tată

12 Oct 2021   •   08:44
Dramă în Franța: Bebeluș român, răpit de tată

Un bebeluș de șase săptămâni ar fi fost răpit de tatăl său în noaptea de sâmbătă, 9 octombrie, în Val-de-Marne. Suspectul a fost arestat câteva ore mai târziu la, La Verrière (Yvelines). El a fost arestat, sub supiciunea de rapire, informează www.stiridiaspora.ro

Poliția a intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost semnalată o răpire în Val-de-Marne.  Un bărbat, de 30 de ani, de origine română, a fost arestat în noaptea la La Verrière.

Potrivit „Le Parisien”, românul este suspect că și-a răpit bebelușul de șase săptămâni în Val-de-Marne. Mama bebelușului a fost cea care a alertat poliția. Ea le-a explicat că tatăl copilului l-ar fi răpit și ar putea fugi cu el în România.

Imediat, poliția a dat alerta în toată regiunea Parisului. Mașina suspectului a fost văzută în dimineața zilei de 10 octombrie, în jurul orei 3:00, într-o benzinărie de pe Nationale 10. Ulterior, automobilul suspectului s-a îndreptat spre Paris. După ce au solicitat întăriri, agenții de poliție au reușit să oprească vehiculul.

Tatăl copilului a fost arestat în Trappes, fiind acuzat de „răpire” și „sechestrare”. „Copilul a fost găsit în stare bună de sănătate în mașină”, a declarat o sursă din poliție. Micuțul a fost dus apoi la spitalul André Mignot du Chesnay, de unde a fost preluat de mamă.

Pe rețelele de socializare, bărbatul postase fotografia fiului său, Aaron. După nașterea copilul, cei doi părinți nu s-au mai înțeles. „Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, dar acești oameni mi-au smuls sufletul și m-au despărțit de îngerul meu. Nu m-au lăsat să-i văd aripile, nu pot trăi așa”, a scris românul, la scurt timp după ce și-a răpit copilul.

×
Subiecte în articol: bebelus român răpiit