x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DRUMURI ÎNCHISE. În Tulcea, traficul auto a fost suspendat pe nouă tronsoane de drumuri județene

DRUMURI ÎNCHISE. În Tulcea, traficul auto a fost suspendat pe nouă tronsoane de drumuri județene

17 Ian 2016   •   15:08
DRUMURI ÎNCHISE. În Tulcea, traficul auto a fost suspendat pe nouă tronsoane de drumuri județene
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Numărul segmentelor de drumuri judeţene închise circulaţiei autovehiculelor a crescut la nouă în ultimele trei ore, iar Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta le recomandă tuturor tulcenilor să nu se deplaseze cu autoturismele decât în situaţii de strictă necesitate, pentru a le permite utilajelor de deszăpezire să intervină în vederea înlăturării zăpezii de pe carosabil.

"Pe nouă segmente de drumuri judeţene s-a decis suspendarea circulaţiei autovehiculelor, iar echipajele noastre intervin pentru deblocarea unor autoturisme aflate în trafic. Le recomandăm tuturor persoanelor să nu se deplaseze cu autoturismele decât în situaţii de urgenţă, iar înainte de a pleca la drum să verifice situaţia traficului", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Delta, Angela Tulceanu.

După ce duminică dimineaţa, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) de pe lângă Prefectura judeţului Tulcea a decis suspendarea traficului auto pe şase segmente de drumuri judeţene, măsura a fost extinsă după-amiază la alte trei tronsoane, respectiv Victoria-Murighiol-Valea Nucarilor-Agighiol, Murighiol-Dunavăţu de Jos şi Jurilovca-2 Cantoane.

"Niciuna din situaţiile de urgenţă semnalate până în prezent nu s-a soldat cu victime", a precizat reprezentanta ISU.

În funcţie de evoluţia fenomenelor meteorologice, este posibilă suspendarea temporară a traficului auto şi pe alte tronsoane de drumuri din judeţ.

Duminică, CJSU a decis suspendarea circulaţiei autovehiculelor şi pe pe DN 22A Tulcea - Bucureşti, între localitatea Izvorul Cerbului şi limita cu judeţul Constanţa, precum şi pe DE 22, între localitatea Baia şi limita cu judeţul Constanţa.

Traficul autoturismelor se va relua după îmbunătăţirea condiţiilor meteorologice.

Judeţul Tulcea se află până duminică, la ora 20.00, sub cod portocaliu de fenomene meteorologice periculoase, respectiv viscol şi ninsori, potrivit CJSU.

Autorităţile tulcene au anunţat, sâmbătă după-amiaza, că sunt pregătite pentru a interveni pe perioada codului portocaliu de fenomene meteo periculoase cu 44 de utilaje de deszăpezire pe drumurile naţionale şi cu 42 de utilaje de deszăpezire pe drumurile judeţene.


Sursa: AGERPRES 

×