x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DUSMANII, FARA NUMAR! Site de MANELE, atacat de hackerii Statului Islamic! :)

DUSMANII, FARA NUMAR! Site de MANELE, atacat de hackerii Statului Islamic! :)

24 Ian 2015   •   19:25
DUSMANII, FARA NUMAR! Site de MANELE, atacat de hackerii Statului Islamic! :)

Pare putin suprarealist, putin felinian, dar. s-a intamplat astazi, sambata, 24 ianuarie 2014...  un site de manele, evenimentemanele.ro, a fost atacat de Team System Dz, o grupare de hackeri afiliata Statului Islamic!

Atunci cand au incarcat pagina site-ului, cautatorii de manele trebuie sa fi simtit cum dusmanii ipotetici din cantecele lor au trecut pragul realitatii si i-au lovit la pasiune.

Mesajul lasat de Team System Dz, in araba si engleza, au fost cele folosite si in alte ocazii, nimic special, nimic fara numar: "Iubesc isis si jihad. Lista Statului Islamic se extinde. Allah e mare".
La ora la care a fost scrisa aceasta informatie, din nefericire pentru fenomenul manelist, site-ul continua sa fie defaced! Vom reveni cu amanunte!

Cititi si:

Un elev AUTIST a primit un EMAIL FALS de la poliţie, care-l avertiza că a accesat site-uri ilegale. Ce a urmat e HALUCINANT
 
Ce se întâmplă cu SUFLETUL OMULUI după moarte. Concluzia FABULOASĂ la care au ajuns doi cercetători americani (VIDEO)

Un tânăr cade de pe motocicletă şi aterizează pe UNUL DINTRE CEI MAI VENINOŞI ŞERPI din lume! Ce urmează e IREAL!

SECRETUL lui Hitler în cel de-al Doilea Război Mondial! Ce primeau soldaţii germani ca să lupte în continuu şi să rămână vigilenţi (VIDEO)

×