x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator E-drpciv.ro, site-ul care oferă un mediu de învățare pentru promovarea examenului auto

E-drpciv.ro, site-ul care oferă un mediu de învățare pentru promovarea examenului auto

16 Ian 2018   •   14:08
E-drpciv.ro, site-ul care oferă un mediu de învățare pentru promovarea examenului auto

Te pregătești pentru susținerea examenului de sală în vederea obținerii permisului auto? Vrei să promovezi cu brio sala? Întră pe e-drpciv.ro și rezolvă chestionare auto drpciv.

Este foarte important să obții punctaj mare la sală, deorece cunoașterea regulilor de circulație are un rol fundamental în asigurarea atât a propriei siguranțe, cât și a celorlalți participanți la trafic.

În plus, acest site de chestionare auto îți dă șansa să te pregătești temeinic pentru examenul de sală. Ai posibilitatea să acumulezi cunoștințele necesare întrucât  site-ul pune la dispoziția celor care-și fac cont, un mediu de învățare. Echipa drpciv este cea care a implimentat pentru prima dată acest concept.

Ca orice legislație și legislația rutieră este destul de dificilă iar învățarea ei presupune multe ore studiu. Oricât de atent ai fi la cursul de legislație rutieră sau oricât de bine ți-ar explica profesorul, tot nu vei reuși să reții toate punctele importante din codul rutier.

Dar, datorită mediului de învățare foarte bine realizat, vei reuși să înveți chestionare auto drpciv. Aceste chestionare sunt alcătuite din întrebări care apar și la examenul oficial.

Pentru a rezolva chestionare drpciv, tot ceea ce trebuie să faci este să-ți faci cont pe site, să citești codul rutier simplificat, pe care îl găsești în partea stângă a site-ului. Pentru ca utilizatorii să poată învăța mult mai ușor, cei care fac parte din echipa e-drpciv.ro au simplicat învățarea, excluzând paragrafele mai puțin importante pentru obținerea permisului auto categoria B.

După ce vei învăța codul rutier simplificat, va trebui să faci mediul de învățare de două ori.  Dacă încă nu ești convins că mediul de învățare drpciv te poate ajuta să promovezi cu brio examenul de sală, trebuie să știi că peste 500.000 de utilizatori ai acestui site au promovat sala cu punctaj maxim.

Așadar, intră pe site, fă-ți cont și fă chestionare drpciv până ridici indicatorii de performanță pe verde. Acești indicatori de performanță indică pregătirea ta și pot spune cu precizie foarte mare punctajul pe care îl vei obține la sală. Însă, înainte de a face acest lucru este indicat să citești secțiunea întrebări frecvente. Toate întrebările pe care le vei găsi în această secțiune au fost trimise de-a lungul timpului de către utilizatori. De aceea, după examen, poți adăuga și tu o întrebare nouă pe care ai întâlnit-o la examen, dar nu și pe site.

Pentru o eficiență maximă este bine să aloci timpul necesar învățării chestionarelor. Dacă totul decurge conform planului pe care l-ai stabilit, va trebui să termini de învățat în 2-3 săptămâni.

În mediul de învățare există toate întrebările care vor apărea și la examenul oficial. După ce vei răspunde corect la prima, aceasta va dispărea din lista de întrebări, deoarece va fi considerată învățată. În cazul în care nu răspunzi corect la o întrebare ea va rămâne pe ecran până vei răspunde corect la ea, apoi este mutată la coadă pentru a reveni din nou.

Poți ieși oricând din mediul de învățare, fără să pierzi vreo întrebare. Sesiunea de învățare este salvată automat la fiecare întrebare. Așadar, poți relua mediul de învățare de unde ai rămas, atunci când vei dori. Mediul de învățare va expira la 2 luni de la data la care a început.

Creându-ți cont te poți pregăti pentru examenul de sală și monitoriza cunoștințele acumulare, într-un mod foarte simplu și rapid. Și asta nu e tot, căci acest site nu îți oferă  doar ție șansa de a-ți monitoriza evoluția învățării, ci și instructorului tău.

Ai ocazia de a-i arăta cât de bine pregătit ești și că tu nu faci parte dintre cei care se pregătesc superficial pentru examenul de sală și astfel pică examenul. Nu toți instructorii au cum să-și monitorizeze elevii înainte de a da examen auto.

Tu îți poți îndemna instructorul să intre pe site, să dea la categoria Instructori auto, o categorie special creată pentru cei care doresc să monitorizeze nivelul de pregătire al elevilor înainte de a susține examenul de sală.

Acesta se poate înscrie gratuit pe singurul site care oferă această facilitate. Odată înscris el poate genera un cod, pentru ca tu, ca elev, să poți folosi site-ul gratuit. Pentru crearea contului trebuie contactat administratorul site-ului. După asta, în doar câteva minune îți va putea monitoriza pregătirea.

Monitorizarea nivelului tău de pregătire înainte de examenul auto este extrem de importantă, fiindcă doar dacă vei fi pregătit suficient vei putea promova examenul auto.

Așadar, spune-i instructorului tău despre acest site, fă-ți cont, învață temeinic legislația rutieră, fă chestionare auto și permite-i acestuia să-ți monitorizeze cunoștințele. Du-te la examen încrezător în propriile forțe, cu siguranță îl vei promova cu brio. 

×
Subiecte în articol: E-drpciv.ro chestionare auto