x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ea a comandat homar sperând că îi va fi achitată nota de plată de 110 euro. Ce s-a întâmplat după

Ea a comandat homar sperând că îi va fi achitată nota de plată de 110 euro. Ce s-a întâmplat după

07 Ian 2019   •   23:40
Ea a comandat homar sperând că îi va fi achitată nota de plată de 110 euro. Ce s-a întâmplat după

Cine achită nota de plată este o problemă reală atunci când două persoane ies la o întâlnire. Conform Dailymail, un băiat și-a împărtășit povestea de necrezut pe care a trăit-o atunci când a ieșit cu o fată.

Într-o postare pe BoredPanda, numită „Deci... gata << prietenia >> mea cu ea”, el justifică faptul că nu i-a plătit și ei. Ea a consumat ceva de 6 ori mai scump decât el.

După ce a întrebat-o prin mesaje de ce nu își mai vorbesc, ea a răspuns: „După ce mi-ai făcut ultima dată te aștepți să ieșim iarăși? Wow. M-ai făcut să-mi plătesc consumația, iar tu ai plătit doar pentru tine, ce naiba.”

Băiatul îi răspunde pentru a-i explica că era prea mult de plătit din moment ce el a comandat ceva mult mai ieftin.

„Așa, și? Tu m-ai invitat lol, ești norocasă că nu te-am pus să-mi plătești și mie, plus că eu am luat carbonara și o bere, iar tu ai luat homar și vin de 80 de euro”.

El și-a plătit nota de 17.50 euro, iar a ei a venit 110 euro. Acesta a insistat că nu este „sugar daddy” pentru ea și că este doar un student.

Cu toate acestea, fata nu înțelege ce a vrut să spună, așa că a adăugat: „Wow ești foarte nesimțit!!! Nu o să mai ies vreodată cu tine, dacă nu poți plăti pentru mâncarea iubitei de ce mai accepți invitația?”

Utilizatorii nu s-au lăsat impresionați de ea, răspunzând cu replici dure la adresa ei.

„Te-a invitat în oraș ca să mănânce scump și nu s-a așteptat să plătească”.

„Oricine așteaptă să fie tratat în mod royal nu este cineva pe care îl vrei în viața ta. Bună mișcare”.

Un al treilea a adăugat: „Este peste orice limită. Să ieși doar pentru homar gratuit! Le dă o imagine proastă femeilor”.

×
Subiecte în articol: homar student