x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator EBA: Dansez pentru oricine

EBA: Dansez pentru oricine

de Luiza Moldovan    |    15 Apr 2014   •   18:11

Elena Băsescu nu mai “dansează pentru tine” pentru că s-a ofticat pe Vica Blochină, altă inteligentă, deoarece aceasta ar fi dezvăluit într-un mod incendiar c-a fumat marijuana cu Syda când erau odată în Olanda. Cel mai de succesuri europarlamentar al ţării şi-a luat gentuţa şi s-a cărat, punându-le în vedere producătorilor din Pro că ori ea, ori ailaltă, că ea nu vrea să se lase, cităm, târâtă, am încheiat citatul, într-un scandal care implică, printer altele, imaginea soţului ei şi drogurile uşoare, plus fosta gagică a lu’ Piţi, care ştim cu toţii ce hram poartă, că nu poartă nici un hram, deoarece.

Nu înţelegem de ce această supărare pe asocierea dintre imaginea soţului ei şi drogurile uşoare, de vreme ce însăşi fata lu’ tata, politican de renume mondial, intelectual de marcă al neamului românesc, mamă şi om de ştiinţă care este, a militat nu o dată pentru legalizarea drogurilor uşoare. În ce fel de scandal să nu se lase târâtă, că, oricum, nu-i iese niciodată bine nimic din ce zice?! Trebuia să ia exemplul lu’ tac-su şi să le spună ălora “Vica să fie foarte atentă la ce halucinogene foloseşte şi cui spune, că s-ar putea să găsească pastă de tomate pe clanţă, Clotrimazol în loc de pastă de dinţi şi să-i sune ceasul la patru dimineaţa, în loc de unşpe”.

În ce ne priveşte, răi cum suntem, credem că există o strânsă legătură între gafa cu iz putoare de infracţiune de-a comis-o tac-su duminică seara şi decizia luată prea la repezeală, nu de alta, dar în concursul ăsta se ştie încă dinainte să înceapă antrenamentele cine cu cine şi pentru cine dansează, deci concurenţii se ştiau dinainte. Ce i-o fi zis tati ţinându-i nepoatei biberonul la gură? “Lasă, tati, că-ţi iau io scenă să te produci, îţi fac io club de fiţe la Nana, nu te mai duce la ăia, bag-o şi tu pe ceva principial şi dă-le pas. La urma urmei, dacă mă gândesc mai bine, nici n-am chef să calci pe scena pe care au mai călcat şi Ponta cu Daciana. Dacă, Doamne fereşte, te transformi în pesedistă? N-am chef de pesedişti în familia mea onestă”.

Aşadar şi prin urmare, e clar ca lumina zilei că toată familia Băsescu s-a ascuns după perdele la decizia tătucului princip(i)al şi aşteaptă noi ordine, ca animalele la circ, care se ridică în două labe când le spune dresorul. Acum, că tot s-a eliberat pentru vineri seara sau când era marea ediţie a “Dansez pentru cine”, îi propunem să nu uite şmecheriile învăţate de la coregraful ei şi să-i tragă o dansare la următoarea întâlnire a celor o sută de simpatizanţi pemepişti. Având în vedere că nu presupune deschiderea gurii, s-ar putea să ţină.

×