x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Echipa Hexi Pharma, mesaj ciudat de condoleanţe. Descrierea lui Dan Condrea e halucinantă!

Echipa Hexi Pharma, mesaj ciudat de condoleanţe. Descrierea lui Dan Condrea e halucinantă!

24 Mai 2016   •   17:50
Echipa Hexi Pharma, mesaj ciudat de condoleanţe. Descrierea lui Dan Condrea e halucinantă!
Sursa foto: tolo.ro

Patronul companiei Hexi Pharma, Dan Condrea, în vârstă de 41 de ani, a încetat din viață duminică, 22 mai, într-un grav accident de mașină produs între localitățile Corbeanca și Buftea.

Decesul acestuia a șocat pe toată lumea, dar angajații companiei au transmis abia acum, la 48 de ore de la moartea sa, un mesaj de condoleanțe familiei:

“Este incredibil cum trebuie să moară oameni pentru ca o situație ca cea a Hexi Pharma să fie privită rațional și să nu se mai exagereze cu apelative crude la adresa unor oameni. Dan a fost colegul nostru, nu șeful nostru. Nimeni nu știe cum veneam din plăcere la muncă, căci eram o echipa unită, iar Dan ne ajuta pe fiecare, indiferent de problemă. Într-adevăr, nu era cea mai deschisă persoana și nu ii plăcea vorba multa și fără rost, dar era un om. Suntem încă în șoc și nu ne putem reveni. Tot ce putem spune e ca le transmitem membrilor familiei sincere condoleanțe”, au declarat reprezentanții Hexi.

Desi presa îl descria ca pe un şef dur şi un soţ violent, colegii îl descriu pe Condrea ca pe un "tată iubitor a 2 copii, un familist convins, cu o existență relativ modesta, ce și-a dorit liniște și nu a căutat atenția nimănui. Își creștea ambii copii cu drag și a făcut sacrificii pentru asta, chiar și atunci când viața l-a lovit și a trebuit să divorțeze.

Era un om dedicat muncii și dedicat celui de-al treilea copil al său - Hexi Pharma. Lucra zilnic câte 12 ore și avea grijă ca atmosfera să fie plăcută pentru toată lumea. Își dorea ca angajații lui să se simtă cât mai bine, iar de fiecare dată când unul dintre ei avea o problema, Dan era primul care sărea in ajutor.  

Modest și timid, Dan nu relaționa ușor cu persoanele noi, ba mai mult, era retras și prefera să gândească de 10 ori înainte sa vorbească. Unii cred că asta era principalul motiv pentru care nu era favoritul multor persoane".

 

×
Subiecte în articol: hexi pharma condoleante dan condrea mesaj