x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ecologizare amânată

Ecologizare amânată

de Alexandru Nastase    |    05 Iun 2009   •   00:00

Curăţenia generală organizată de ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, pe Lacul Morii s-a soldat cu un semieşec cauzat de lipsa unei bărci.



Singura barcă disponibilă a fost stricată în timpul furtunii de marţi seară, astfel că echipele Apelor Române nu au putut respecta scenariul unei curăţenii generale în zonă, programate ieri, cu ocazia Săptămânii Mediului, la care a participat şi ministrul Nemirschi.

Potrivit scenariului, circa 400 de copii de la şcoli şi licee bucureştene ar fi trebuit să vină pe malul Lacului Morii din Bucureşti pentru ca, împreună cu angajaţii Ministerului Mediului, conduşi de ministrul Nicolae Nemirschi, să adune gunoaiele lăsate pe iarbă de cei veniţi la picnic. Alături de aceştia, dintr-o barcă, o echipă de angajaţi ai Administraţiei Naţionale "Apele Române" ar fi trebuit să adune sticlele şi celelalte gunoaie care pluteau pe apă. Copiii au venit la acţiune, însă echipa de la ANAR nu a mai apărut, acţiunea de imagine a ministrului Nemirschi soldându-se cu un semieşec.

×
Subiecte în articol: verde!