x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elena Udrea: "Femeile se urăsc pentru o pereche de pantofi mai mult decât se urăsc pentru funcții"

Elena Udrea: "Femeile se urăsc pentru o pereche de pantofi mai mult decât se urăsc pentru funcții"

14 Oct 2016   •   16:09
Elena Udrea: "Femeile se urăsc pentru o pereche de pantofi mai mult decât se urăsc pentru funcții"

Elena Udrea a fost, vineri, la Parlament, pentru a studia un nou dosar în care ar fi implicată, dar Elena Udrea a făcut o declarație surprinzătoare.

 Deputata a explicat, în fața presei, că femeile se urăsc mai mult pentru pantofi decât se urăsc pentru funcțiile publice.

"Eu cred că preferinţa doamnei Kovesi pentru mine este veche, dar dânsa a putut să şi-o manifeste după ce şi-a terminat Traian Băsescu al doilea mandat. Preferinţa este veche, eu cunosc poveştile", a declarat Udrea.

Ea a adăugat că nu are un istoric comun cu Kovesi, că nu s-au certat niciodată.

"Eu când am ceva de spus, spun; spun şi public. Nu mă cert cu nimeni. Probabil că atunci când sunt prea multe femei într-un singur loc, niciodată nu iese bine, mai ales când e vorba de care are mai multă vizibilitate, mai multă trecere. Eu voiam să vă pun o întrebare: credeţi că dacă Adriana Săftoiu putea să mă aresteze, m-ar aresta? Eu zic că da. Doamna Macovei credeţi că dacă ar putea să mă aresteze, m-ar aresta? Pe loc. Deci, asta este. De asta spun că totuşi ar trebui cu mare grijă lucrat când e să dai funcţii de putere femeilor, pentru că femeile se urăsc pentru o pereche de pantofi mai mult decât pentru... nu ştiu... o funcţie pe care ar putea să o ocupe", a spus Udrea.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea