x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elev eminent gasit spanzurat

Elev eminent gasit spanzurat

21 Feb 2004   •   00:00

Un copil de 11 ani din Aiud, elev in clasa a V-a, si-a pus joi capat zilelor.

Claudiu Ioan Sofica a fost gasit spanzurat in magazia de lemne a casei in care locuia. Copilul provenea dintr-o familie buna. Langa cadavru a fost gasita o scrisoare adresata parintilor. "Adio, mami si tati, va iubesc; va rog sa o ingrijiti pe Cosmina; fac asta pentru ca nu mai pot trai; eu sunt un esec; sunt prost; va iubesc si va multumesc; ne vedem pe lumea cealalta ". Alaturi, un pix si papucii de casa ai lui Claudiu.

A luat 7 la engleza
Joi dimineata, Claudiu Sofica luase nota 7 la limba engleza, insa nu se poate spune ca aceasta nota l-a afectat atat de mult incat sa recurga la sinucidere, chiar daca era un elev eminent, care a terminat primul semestru cu media generala 9,50.

Un copil sensibil
Colegii spun ca baiatul era un copil sensibil si foarte sufletist. De ziua indragostitilor, Claudiu le-a dat colegilor cate o inimioara rosie din hartie, insa copiii au remarcat ca multe pareau patate cu lacrimi, ca si cum cineva ar fi plans deasupra lor. Ieri-dimineata, elevii au gasit in clasa o inimioara rosie din hartie, ceva mai mare, pe care Claudiu a scris: "Pentru clasa a V-a A". Joi, dupa ore, Claudiu a zabovit ca de obicei sa se joace cu colegii, insa la un moment dat, brusc, le-ar fi zis copiilor: "Nu ma mai joc cu voi, ma duc acasa sa ma omor".

×
Subiecte în articol: observator