x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elevii cu aptitudini excepţionale, aşteptaţi la "Euroedu", între 15 octombrie şi 15 noiembrie

Elevii cu aptitudini excepţionale, aşteptaţi la "Euroedu", între 15 octombrie şi 15 noiembrie

17 Oct 2012   •   11:32
Elevii cu aptitudini excepţionale, aşteptaţi la "Euroedu", între 15 octombrie şi 15 noiembrie

Programul "Euroedu", dedicat elevilor din clasa a X-a sau a XI-a cu aptitudini excepționale, se desfăşoară între 15 octombrie – 15 noiembrie, şi este structurat în trei etape: "cercetare", "traininguri" şi "biblioteca vie".

Anul acesta "Euroedu" se află la cea de-a doua ediţie şi îşi propune să îi ajute pe elevi să își folosească eficient potențialul, îndrumându-i spre o carieră de succes.

În cadrul programului, "cercetarea" este realizată de Unlock Research şi are ca obiectiv analizarea grupului ţintă, în timp ce "trainingurile" înseamnă cursuri de orientare în carieră bazate pe elemente cheie în alegerea carierei: valorile, modul de gândire, pasiunea, talentul, scopul în viaţă şi piaţa locală. "Biblioteca vie" constă într-o întâlnire care permite elevilor prezenţi să intre în contact direct cu persoane de succes.

La prima ediţie, desfaşurată în 2011, au participat 53 de elevi din liceele din Bucureşti şi personalităţi precum violonistul Alexandru Tomescu, Dumitru Prunariu, singurul astronaut român, Adrian Florea, trainer şi antreprenor de succes, sau Georgiana Ilie, jurnalist, editor asociat "Decât o Revistă".

"Euroedu" este realizat de organizaţia non-guvernamentală "Şcoala de Valori".

×