x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Emilia Ghinescu își pune pe masă toate defectele: „Vorbesc foarte mult, sunt cicălitoare, cheltuitoare, extrem de geloasă când mi se dau motive”

Emilia Ghinescu își pune pe masă toate defectele: „Vorbesc foarte mult, sunt cicălitoare, cheltuitoare, extrem de geloasă când mi se dau motive”

29 Ian 2015   •   17:41
Emilia Ghinescu își pune pe masă toate defectele: „Vorbesc foarte mult, sunt cicălitoare, cheltuitoare, extrem de geloasă când mi se dau motive”
Sâmbătă, de la 12:00, la „Star Chef”, emisiune difuzată de Antena Stars. 

Sâmbătă, Emilia Ghinescu vine să gătească alături de Nicolai Tand și Maria Simion la Antena Stars. Star Chef-ul nu doar va pregăti un fel de mâncare special, ci le va face un meniu complet de mărturisiri prezentatorilor emisiunii. „Vorbesc foarte mult, sunt cicălitoate, cheltuitoare, extrem de geloasă când mi se dau motive”, recunoaște deschis interpreta atunci când este întrebată care îi sunt defectele. 

Tot la Star Chef, Emilia le va dezvălui telespectatorilor Antena Stars care au fost motivele ce au dus la divorțul de bărbatul alături de care era încă de la vârsta de 12 ani, dar și care este povestea de dragoste pe care o trăiește acum. „M-a cerut de soție la trei zile după ce m-a cunoscut”, povestește Emilia. Artista însă nu s-a grăbit la fel de mult să dea un răspuns atunci pentru că, așa cum afirmă, nu crede în dragoste la prima vedere. 

×